Dark Mode Off / On
Läraryrket Specialpedagogprogrammet

Att sova efter jobbet, och att studera.

Idag efter jobbet åkte jag hem och somnade, jag hade nämligen sån där rejäl påbörjad huvudvärk att jag kände i hela kroppen att huvudet behövde sömn. Det var skönt att låta huvudet få den saken för nu känns det lättare. William kom hem efter skolan och han är sjuk i feber. Förstår inte hur han fixat att stanna kvar i skolan hela dagen med feber, men ska sjukanmäla honom nu direkt så får han vara hemma imorgon.

Jag har i pluggat precis innan jag bloggade det här, boken som heter Det sociala livet i skolan, Socialpsykologi för lärare av Robert Thornberg är väl värd att läsa. Önskar lite smått att jag läst den tidigare för varje sidan hittills är väldigt bra och inspirerande, jag känner att jag tänker till.

Känner att jag börjar få slut på intressanta saker att skriva om just nu, kanske blir något mer senare. Imorgon är det min sista arbetsdag innan jag åker till Västerås, det är även Lucia med allt vad det innebär. Helt galet hur fort denna termin passerat, jag tycker det är alldeles nyss jag började på min arbetsplats och nu sitter jag här och är snart klar med min första termin där. Nationella prov för årskurs 6 och betygsättning rikare, tänk så mycket erfarenhet man hinner med att plocka på sig under så kort tid.

12 Comments

  1. Ibland behöver man sova å då är det dumt att inte göra så om man har möjlighet.
    Jag tror att kroppen visar vad som är bäst för oss även om vi ofta är riktigt dåliga på att förstå.
    Denna hösttermin har gått riktigt fort, svårt att riktigt förstå att det är Lucia i morgon.
    Krya på kram till Din son.

  2. har tagit två idag o ja jag måste det säger min doktor så då gör ja det utmattning har det börjat åt så nä vill inte sjunka lågt . har inre stress redan o fått utslag i ansiktet suck

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: