Att sova efter jobbet, och att studera.

Idag efter jobbet åkte jag hem och somnade, jag hade nämligen sån där rejäl påbörjad huvudvärk att jag kände i hela kroppen att huvudet behövde sömn. Det var skönt att låta huvudet få den saken för nu känns det lättare. William kom hem efter skolan och han är sjuk i feber. Förstår inte hur han fixat att stanna kvar i skolan hela dagen med feber, men ska sjukanmäla honom nu direkt så får han vara hemma imorgon.

Jag har i pluggat precis innan jag bloggade det här, boken som heter Det sociala livet i skolan, Socialpsykologi för lärare av Robert Thornberg är väl värd att läsa. Önskar lite smått att jag läst den tidigare för varje sidan hittills är väldigt bra och inspirerande, jag känner att jag tänker till.

Känner att jag börjar få slut på intressanta saker att skriva om just nu, kanske blir något mer senare. Imorgon är det min sista arbetsdag innan jag åker till Västerås, det är även Lucia med allt vad det innebär. Helt galet hur fort denna termin passerat, jag tycker det är alldeles nyss jag började på min arbetsplats och nu sitter jag här och är snart klar med min första termin där. Nationella prov för årskurs 6 och betygsättning rikare, tänk så mycket erfarenhet man hinner med att plocka på sig under så kort tid.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “Att sova efter jobbet, och att studera.

 • 12 december, 2017 at 20:20
  Permalink

  vad jobbigt 🙁

  alltså den krubban är så fin!!

  Reply
  • 12 december, 2017 at 22:04
   Permalink

   Ja det är inte kul alls :/.
   Visst är den :D. Så himla glad över detta fynd 😀

   Reply
 • 12 december, 2017 at 21:03
  Permalink

  Usch, huvudvärk är inte kul. Inte feber heller. Hoppas ni kryar på er fort så ni slipper vara dåliga till julen.

  Reply
  • 12 december, 2017 at 22:04
   Permalink

   Nej fy inte kul alls :(. Känns som det blir så här innan julen ofta 😮

   Reply
 • 12 december, 2017 at 21:33
  Permalink

  Ibland behöver man sova å då är det dumt att inte göra så om man har möjlighet.
  Jag tror att kroppen visar vad som är bäst för oss även om vi ofta är riktigt dåliga på att förstå.
  Denna hösttermin har gått riktigt fort, svårt att riktigt förstå att det är Lucia i morgon.
  Krya på kram till Din son.

  Reply
  • 12 december, 2017 at 21:57
   Permalink

   Visst är det så :). Jag tror precis som du är det är så <3. Nej det förstår jag inte heller :-o. Den här hösten kom och gick fort!

   Reply
 • 12 december, 2017 at 22:40
  Permalink

  har tagit två idag o ja jag måste det säger min doktor så då gör ja det utmattning har det börjat åt så nä vill inte sjunka lågt . har inre stress redan o fått utslag i ansiktet suck

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: