En skål i blått.

När jag sist var på blodgivarmottagningen så tog jag en blå skål från Swedish Grace, fick då veta att de skulle sluta med denna färg. Idag skulle Björn ge blod så jag bad honom ta en sån här åt mig då han ändå inte brukar behålla sina blodgivargåvor. Perfekt för nu har jag två fina skålar.

Som ni säkert förstått har jag en förkärlek till porslin. Vackra skålar, tallrikar och fat, koppar och muggar. Ja allt sådant slår mitt hjärta lite extra för.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “En skål i blått.

 • 18 december, 2017 at 23:28
  Permalink

  Samma här! Har massor från Swedish Grace och Rörstrands… Mer än vad jag har plats till! Så fint, och så bra att ge blod!

  Reply
  • 19 december, 2017 at 20:41
   Permalink

   Så himla fint :D. Ja det är det verkligen :). Så glad att jag kan ge 🙂

   Reply
 • 19 december, 2017 at 00:03
  Permalink

  åh va gulligt utav honom o skålen va så fin o fin färg

  Reply
 • 19 december, 2017 at 03:53
  Permalink

  Blått är så fint!! Själv har jag en svaghet: Glas…. Det är nästan fullt i skåpen, så nu måste jag lugna mig! 😉

  Reply
  • 19 december, 2017 at 20:54
   Permalink

   Visst är det :D. Åh det är så vackert :D. Förstår dig 😀

   Reply
 • 19 december, 2017 at 07:33
  Permalink

  Fin blå färg. Fint med porslin. Har inte så mycket fint själv… eller det jag har är så att säga vardagsporslin. Snällt av Björn att ta en skål till Dig.

  Reply
  • 19 december, 2017 at 20:42
   Permalink

   Visst är den :D. Jag tycker om porslin blir glad av det :). Ja jättesnällt, bad honom om det innan :-p

   Reply
 • 19 december, 2017 at 09:23
  Permalink

  De har fina saker där man lämnar blod….förr lämnade jag plasma regelbundet under några år, jag samlade ihop en service, nu har jag kvar 6 stora tallrikar och två djupa. Jag samlade också ihop 11 stycken av Lasse Åbergs ölglas med Musse Pigg.

  Reply
  • 19 december, 2017 at 20:52
   Permalink

   Visst har de :D. Så härligt att även du är blodgivare :D. Kul att du fick ihop så många Lasse Åbergsglas 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: