SPONSRAT INLÄGG

Nu kanske flera av er börjar bli klara med julklapparna, men ni kanske precis som jag har många vänner, släkt och bekanta som fyller år i början av året? Då är det ju snart dags för presenter igen. Vad passar då inte bättre än personliga och annorlunda presenter? På sidan Get personal kan du beställa olika produkter med gravyr. Det är verkligen jättefina saker där och som ni ser smyckeskrinet här ovan kan du på framsidan få ett personligt namn på. Jag anser personligen att det är roligast med presenter som har lite personlighet över sig, där givaren tänkt till lite extra och således för mig att inse att jag är viktig för personen.

Sen finns det något extra bara med att få presenter där namnen står tydliga på, det blir mitt och det betyder således att det hänvisas till mig. Det blir något lite finare. Just Get Personal har som regel att om du beställer innan klockan 15:00 helgfria vardagar så skickas paketet samma dag. Sådant gillar jag i massor, jag vill gärna ha saker jag beställer så snabbt som möjligt och det där med att vänta, ja det är inte riktigt min grej får jag väl erkänna.

Jag såg armbandet ovan och blev smått förälskad redan vid första ögonkastet. Jag älskar sådant som glimmar och ser fint ut, och ett armband med text ja vem gillar inte sådant? Jag tänker att i hjärtat skulle jag kunna skriva 2004 för året då William föddes. För mig är det året när jag mötte kärleken för första gången. Det är ett sådant år som jag mer än gärna skulle kunna tänka mig att bära på kroppen, så då varför inte på ett jättefint armband. Tycker ni om smycken? Eller vad föredrar ni? Köper ni ibland saker med symboler, text eller liknade bara för att det är lite extra fint?

Inlägget är sponsrat, men med mina åsikter och ord.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: