Juletid och mattips.

SPONSRAT INLÄGG

Som har jag en vegetariskt kosthållning då jag IBS och det enda som får min mage att må bra då är en kost där jag undviker så mycket animaliskt som det bara går. Men William äter däremot blandkost. Nu när det vankas mot jul börjar man ju fundera en del kring julmat och då kom lufttorkad skinka upp som en sådan sak jag tror att William hade gillat. Det är väl sånt där som folk gärna äter på julbordet också så det känns trevligt. Vad brukar ni ha på era julbord? I år lär jag försöka kolla runt kring det mest vegetariska för egen del, men William kommer så klart att äta “vanligt” julbord.

Inlägget är ett sponsrat, med orden och texten är mina.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: