Dark Mode Off / On
Reklam

Juletid och mattips.

SPONSRAT INLÄGG

Som har jag en vegetariskt kosthållning då jag IBS och det enda som får min mage att må bra då är en kost där jag undviker så mycket animaliskt som det bara går. Men William äter däremot blandkost. Nu när det vankas mot jul börjar man ju fundera en del kring julmat och då kom lufttorkad skinka upp som en sådan sak jag tror att William hade gillat. Det är väl sånt där som folk gärna äter på julbordet också så det känns trevligt. Vad brukar ni ha på era julbord? I år lär jag försöka kolla runt kring det mest vegetariska för egen del, men William kommer så klart att äta ”vanligt” julbord.

Inlägget är ett sponsrat, med orden och texten är mina.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: