Dark Mode Off / On
Läraryrket

Medarbetarsamtal och när allt känns rätt.

Får börja med att jag hostar och hostar. Det är hemskt, sån där pipande astmahosta som inte vill sluta alls. Så himla tråkigt när man har det så.

Hur som helst till något roligare, idag när jag kom till jobbet på morgonen innan eleverna kommit till klassrummet tog jag en bild på mig själv där. Jag brukar inte lägga in något från jobbet för att jag tänker att det är bra att ha en balans mellan yrket och livet. Men idag fick det bli en bild ändå.

Det känns bra på jobbet, vilket jag även säger till människor runt mig. Jag trivs, när det kommer till saker är jag inte sådan som egentligen gör speciellt mycket väsen av mig. Jag håller mig på min plats och gör mitt jobb. Ibland räcker det gott och väl för någon, jag är kanske inte den socialaste men jag pratar absolut men är ännu bättre på att lyssna.

I och med det här så kändes det bra att under medarbetarsamtalat även säga att allt känns bra. Att jag numera jobbar 75% gjorde en hel del för mig, innan var jag trött och slut men de där 5% det var nog precis vad som behövdes för min del. Alla är ju olika tänker jag, hur mycket vi orkar. Jag är extra vaksam eftersom jag aldrig mer vill gå in den berömda väggen, känns något stopp så är det stopp. Jag är bara människa, jag behöver ingen prestige längre, det här är jag och jag gör saker efter mina förmågor.

Så vad ska jag göra resten av kvällen? Jag ska slänga på mig mysplagg och hosta, jobba lite granna och sedan tagga för dessa tre dagar som är kvar tills jullovet.

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: