Dark Mode Off / On
Porslin

Julklapp – Vinglas Carolina Gynning.

Jag samlar på glas av Carolina Gynning, och därmed är det en väldigt lätt och bra julklapp eller present för William (och Björn) att köpa till mig. Jag har fått ihop en väldigt fin samling nu så det är jätteroligt.

Tog några fotografier under granen med glasen, för att visa att dessa ändå var en julklapp.
Ser ni den fina tomten och renen i bakgrunden? Renen vann jag genom en tävling som Polarbröd hade förra året och tomten köpte jag på ÖB dagen innan julafton. Tycker de båda passar bra ihop.

Är så tacksam över den här decembermånaden. Besöket av mamma och hennes man samt min mormor. Julfirandet vi hade på julafton tillsammans med William och Björns släkt, det fina jag fått och att känna mig glad inombords. Det fina med julen är all kärlek som flödar juletid.

26 Comments

  1. Du får jättegärna visa din fina samling i en helhet =)… vore spännande! Har en väninna som också vill samla på dessa vackra konst i glas, tänkte jag skulle hjälpa henne på traven med det. Ser nu genom dina inlägg om dem att det är inte svårt att inte vilja ha dessa glas, verkligen sanna konstverk!! Ha det super fram till nyår, kramar<3

  2. Väldans fina glas, jag har faktiskt aldrig sett dem tidigare, Du får gärna visa upp Din glassamling i ett blogginlägg här framöver 🙂 Tror jag ska googla på glas, Carolina Gynning 🙂
    En sådan ren såg jag tidigare före jul att man kunde vinna… jättesöt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: