Igår frågade flera efter bilder på alla glasen samlade. Jag tog detta fotografi så ni får se dem. Jag har alltså mest rödvinglas och ett cocktailglas, men så köper jag lite då och då samt att jag fått i present. Glasen är jag väldigt försiktig med och de är handdisk som gäller för dessa. De står i mitt Liatorpskåp från IKEA som jag har dörrar med halvglas på. Hoppas ni är nöjda med bilden. Om ni vill se fler samlingar jag har med porslin så säg till, det är ju något jag tycker väldigt mycket om.

12 kommentarer

  1. Så väldans fina, jag visste att Carolina Gynning var konstnär – visst var hon med i Big Brother typ för 100 år sedan? Men jag hade ingen aning om att hon designat glas.

    Du får gärna visa upp mera 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: