Är hemma igen, har massor att skriva men var så trött när jag kom hem att jag somnade. Efter det har jag tvättat, ätit och tittat på serier. Ska alldeles strax lägga mig, behövde ett lugn. Något mer orkar jag inte, känner mig uttömd på energi just nu. Hade det jättebra och ni ska få veta allt, men ändå är det som sånt här tömmer ut mig totalt. Resor som ska ge energi, det blir mer som att jag förlorar energi på sådant. Antar att det har men att jag varit utmattad att göra.

På tal om utmattad så ska jag äntligen få gå till psykologen som var meningen att jag skulle träffat i höstas. Det har blivit uppskjutet flera tillfällen nu. Är bokad tills på fredag och jag hoppas att få tala av mig lite, skulle även behöva ha regelbunden tid hos någon. Inte på grund av att jag varit utmattad utanför att inte tappa bort mig i gamla mönster. Jag måste ha något som får mig på rätt spår och inte tar på mig mer än jag klarar av.

Nu ska jag lägga mig, imorgon ska jag gå igenom foton jag tagit under resan. Ni ska få ta del av några av dessa samt höra om mina tankar kring alltihopa.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa