Dark Mode Off / On
Semesterresor

På Scandic Ariadne Stockholm.

Befinner mig på plats på Scandic Ariadne i Stockholm. Har varit krångel på vägen hit. Meningen var att vi skulle åka tillsammans med min mamma, hennes man och min syster Melissa från Borlänge till Stockholm. Dessa tre bor i Orsa och Mora, men därifrån var tåget försenat/inställt så de kom till Borlänge så sent så vårt tåg åkte innan dem.

Detta i sin tur medförde att dem fortfarande åker tåg mot Stockholm. Medan jag, min bror och mammas mans syster Eva befinner oss på hotellet själva. Vi mötte nämligen upp Eva utanför centralen eftersom hon bor i Södertälje.

Var en promenad för oss hit till hotellet, och jag var tvungen att köpa en ny laddare. Men nu så det här blir bra. Jag har bytt rum, alla de övriga hade bestämt rummen på 16 våningen. Åkte med upp och tittade in på rummet, tog mina saker och åkt ner och bad om ett annat rum.

Jag är hemskt höjdrädd. Tycker fjärde våningen är bra långt upp det med. Men 16 funkar inte alls. Så därmed har jag en helt annan våning, det känns bättre för mig. På 16 hade jag inte kunnat sova.

Är nöjd med rummet. Mer får ni se imorgon av vad vi sysslar med idag. Detta är mobilbilder men ska fotografera med systemkameran under showen ikväll.

10 Comments

  1. Jag är nog lite efter nu men visst har du väl fixat till bloggen?!?
    Blev ju riktigt fin isf ^^… hihihiii! Åååh är du i sthm också, attans att jag inte har varit alert + att jag jobbar denna helgen annars skulle jag kunnat ge en massa tips i ”stora huvudstaden” =)… Ha en trevlig vistelse iaf! Ha det super TREVLIG HELG och ta hand om dig<3

    1. Ja fast var ett tag sedan :). Tack :). Precis var där :). Var bara för en natt denna gång :). Jättekul med det du skrev senast också :). Godkänner det inte eftersom du ville ha det anonymt 🙂

  2. Hotellrummet ser väldans fint ut.
    Jag är inte så brydd över höjder, men samtidigt så känns det bra att befinna sig närmare marken… så jag förstår att Du valde att byta rum.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: