Dark Mode Off / On
Semesterresor

Mama Mia the Party på Tyrol.

I fredags åkte vi alltså mot Stockholm. Tanken var att jag och min bror som bor i Falun skulle sätta oss i första klass och sedan skulle min mamma, hennes man och min syster kliva på det tåget i Borlänge. Men deras tåg från Mora blev inställt, så hela dagen blev ett allmänt kaos. Så istället mötte jag och min bror upp min mammas mans syster vid Centralen i Stockholm och tog oss ut till hotellet med tunnelbanan själva.
Resten kom precis en timme innan vi skulle åka, så vi hann aldrig riktigt med att prata utan det blev snabbt iväg till Tyrol.

Väl på plats kunde jag aldrig riktigt slappna av. När det blir sånt där strul påverkas jag negativt direkt, jag blir inte glad utan väldigt orolig. Så även om showen var helt fantastiskt var jag för uttömd på energi för att helt uppskatta allt. Jag tyckte absolut att det var roligt och trevligt men just det där med att uppskatta något blir svårt för mig efter stress tyvärr.

Hur som helst till showen. Det är ett rätt roligt koncept eftersom alla som är med är som en del i showen. Teatern spelas och är såklart inriktad mot Abba. Maten var grekisk, och jag fick lite annat eftersom jag äter vegetariskt och är allergisk mot allt möjligt. Men maten var verkligen så god!

Min förrätt, helt galet god verkligen. Jag åt upp den snabbt och var helnöjd. Fick lov att fråga vad maten innehöll också eftersom jag gärna skulle vilja göra något liknade hemma.

Jag tog en alkoholfridrink, jättegod. Varför jag tog alkoholfritt är helt enkelt för att jag sällan dricker alkohol. Men även för att jag kände mig för uppstressad, skulle dessutom åka hem med tåget dagen efter och ville inte riskera att må illa.

Så här nära var vi skådespelarna flera gånger. Verkligen jättekul att sitta och titta på och uppleva detta, samtidigt som de spelar och sjunger så går personalen och serverar.

Min huvudrätt, så galet god. Jag tror det var någon svamp, och jag tycker INTE om svamp men detta var verkligen helt okej. Vilket var jätteintressant och gott med. Var jättemätt efter detta kan jag säga.

Tog en drink till, alkoholfri även denna.

Bild från showen på nedre plan. Här hade de släkt lamporna och skapat en stjärnhimmel över.

Efterrätten som var en pannacotta med någon jättegod sorbet på. Så himla god, även denna special åt mig.


Så sista bilden, så häftig miljö att befinna sig i. Var som att befinna sig i Grekland fast inomhus. Kan absolut rekommendera att du åker och tittar på detta.

26 Comments

  1. Såg jättekul ut! Spännande koncept att de liksom är ”med” med publiken så att säga. Själv har jag taskiga minnen från Tyrol från när jag fyllde 14 och mamma tvingade upp mig på scenen för att dansa med orkestern, haha. Men det här verkade ju mycket trevligare! 😛

  2. svar Vi blev icke drabbad av snöovädret å tur det då jag skjutsade min far till Sjukhuset den dan, vi har ju nästan 20 mil tur & retur så om vi fått samma mängd snö hade jag aldrig lyckats ta mig fram.
    Jag tror vi har drygt 1 meter snö.

    1. Förstår det, vi hade mycket innan men är rejält ut. Undrar hur mycket vi har. Är rejäla snöhögar överallt.
      Många äldre som inte kommer ut och sådant :/.

  3. va mysigt med maten o allt men ja man blir lite för stressad o det kan förstöra mycket men va kul det blev lyckat kram kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: