Morgonstund i ny vecka.

Vaknade precis till, nu startar ny vecka igen. Ska alldeles strax gå upp för att starta dagen. Den här veckan ser jag inte framemot tyvärr, ska bli skönt när den är över. Det är mycket som ska göras denna vecka.

Först idag efter jobbet ska vi på utvecklingssamtal med William. Jag ska ha två intervjuer och en observation till mina studier som ska göras under veckan, varav två av uppgifterna ska göras idag. Imorgon är det två nationella prov i svenska. På torsdagen är det detsamma återigen nationella prov. På fredagen har jag ett inbokat möte på vårdcentralen och på söndag fyller jag år och ska således ha kalas.

Jag gillar inte såna här veckor. Det blir för mycket för min hjärna när allt är samma vecka. Ska försöka få tid till återhämtning på kvällarna tänkte jag. Nästa vecka är egentligen inte bättre den heller. En dag för att rätta alla nationella prov, och sedan två dagars studier i Västerås.

Veckan efter det blir lugnare. Den veckan där på torsdagen går jag sedan på Sportlov. Då ska jag ha många dagar med återhämtning. Det här med stressen som infaller just nu är inte det minsta bra. Upplever att det alltid är så stressigt under våren i mitt yrke? Undrar varför det är så, jag upplever att alla inom yrket känner och tänker samma sak under vårterminen.

Nej nu måste jag gå upp och börja dagen. Insåg just att jag glömt köpa yoghurt igår, så får hitta på något annat att äta så länge.

Hoppas ni får en fin dag!

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

8 thoughts on “Morgonstund i ny vecka.

 1. Go morgon, jag tror att vårterminen är en mer stressig period både för lärare och elever eftersom det är mer prov och samtidigt en del lov som gör att månaderna går snabbt fram till sommarlovet.
  Du får försöka koppla ner och ta det lugnt när Du kommer hem,
  bara vara å kom ihåg att andas.
  Kanske känner Du Dig lite extra känslig efter helgens utflykt,
  det tar ju på kroppen även när man har skoj.

  1. Jo men sedan lägger man nog mycket tid på saken antar jag mot slutet med nationella och sådant.
   Har känt mig så här slut i flera veckor. Är nog också för att jag har infektionen i kroppen tyvärr :/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: