Drömmar lite längre bort.

Inlägget är i samarbete med Fair-laan.se.

Jag tror alla har något man drömmer om. Vissa saker är nära i framtiden och något man lätt sparar ihop själv. Men så finns det drömmer som kostar desto mera där det kommer ta år att spara in själv och när dessa år passerat kanske man inte längre är i behov av just denna. Jag tänker då på köp av lägenhet eller hus, vissa kanske har sådant sparat från barndomen men de flesta av oss behöver nog ändå oftast ta ett lån vid köp av bostad. För personer som vill göra snabblån finns det sidor som kan hjälpa dig med detta. Jag tänker att sånt alltid är bra eftersom du då kan jämföra vilka som är billigast på marknaden. För billigt vill man ju alltid ha det.

Billigt är bäst speciellt om man ska låna massor med pengar redan från grunden. Då känns det nog bättre i hjärtat om man sparat lite pengar. Min dröm är egen bostad, jag skulle verkligen vilja äga mitt eget och kunna ändra och ha det precis som mitt eget. Det är en dröm, och drömmar kan ju slå in. Så jag fortsätter drömma, kanske jag en dag kan ta mig ett lån till egen bostad.

En till sak som dock ligget lite längre fram i tiden är bilköp. Jag känner verkligen ett brinnande behov, speciellt dagar som idag när det är galet kallt ute och snöfall. Jag behöver verkligen en bil, och till den saken skulle jag lätt ta mig ett lån.

Inlägget är ett samarbete men orden och texten är mina egna.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: