Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tonårsbarn

Bara några timmar kvar.

Som rubriken lyder så har jag bara några timmar kvar innan jag slutar. Mer exakt 2 timmar och ungefär 30 minuter. Jag ska då åka ner för att få naglarna fixade och sedan ska jag hem.

Ser framemot att komma hem. Jag ska umgås med William, bara vara med den människan jag älskar mest på jorden. Befinna mig på den plats där jag är som gladast och varva ner och kunna ge mig själv det jag tycker om.

Jag är trött, det enda som just nu fyller mig med glädje är studierna och att umgås med familjen. Att vara med William det är glädjeämnet. Jag ser framemot nästa vecka och bio. Vi har bestämt oss för sista Mazerunner, typisk film för mig och William.

Nu är det ännu färre minuter kvar av dagen. Snart stundar nagelfix, en stund med ompysslande av mig själv. En stund för bara mig, en stund att njuta och andas. Minuterna tickar neråt alldeles strax är jag ledig fram tills imorgon igen.

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa