Efter magsjuka kommer solsken?

Jag skrev om huvudvärk igår morse, ni vet jag har det kroniskt så är liksom ovant för mig att inte ha huvudvärk. Mådde som vanligt och åker mot jobbet. Men där och då från  ingenstans kommer ett extremt illamående över mig och behöver springa ut från klassrummet för att kräkas. Tog mig hem rätt fort och sedan var det vad jag hade för mig i flera timmar igår. Runt 15:00 kräktes jag sista gången, trodde jag fått feber också men var nog mest för att jag var helt slut.

Mår bättre idag, men ni vet inom skola och även vården tror jag, så har vi 48-timmars regel och den håller jag stenhårt på. Jag förstår faktiskt inte människor som tycker sig ha rätten att smitta sånt här vidare, alltså om man vet att man är sjuk.

Så idag ska blir det att ta det väldigt lugnt och vila upp mig efter gårdagen. Hoppas ni har en fin torsdag i alla fall.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

18 thoughts on “Efter magsjuka kommer solsken?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: