Inlägget är i samarbete med hotell Stockholm.

Som ni vet så sover jag på hotell ungefär en gång i månaden. Detta då jag studerar, och behöver övernattning under dessa nätter. För snart en månad sedan var jag på hotell Stockholm. Det är mysigt att resa iväg och sova borta på nätterna och jag tänker att en hotellnatt alltid är värt det. Man kan passa på att uppleva mycket under resor och tänk allt fint man kan se i olika städer runt om i landet. Jag har varit på två olika hotell i Stockholm under åren, och båda gånger varit riktigt nöjd. Ett bra tips om man ska resa till huvudstaden är att spana in sidan HotellStockholm.com, där du får olika tips om bra hotell inför din resa. Det är ju många som reser till Stockholm både som fritidsresa men även i jobbet, så då är det absolut värt att hålla en koll på www.hotellstockholm.com, för man har verkligen inget att förlora på att kolla in lite extra på sidor som ger dig tips eller hur?

Inlägget är ett samarbete men orden och texten är min egen.

Relaterade etiketter:

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: