Sportlovets första dag.

Egentligen är det som vilken lördag som helst, eller åtminstone en sådan lördag när William är hemma. Men det är ändå lite extra lyxigt när vetskapen om att det är lov i en hel vecka som väntar. William är tonåring och sover länge på morgonen, så jag fixade med frukost åt oss båda så han bara kunde kliva upp och äta vid 10:00 nu på morgonen. Det här gör att vi inte behöver vara hungriga på ett tag, och är en perfekt laddning för Parkouren som William ska på om ett tag.

Så vad ska vi då mer göra denna lördag och första lovdagen under sportlovet? Ännu är inget planerat men något ska vi nog kunna hitta på. Det är massor med snö det här lovet, och jag tänker att William har världens chanser att göra roliga utomhusaktiviteter det här lovet. Jag andas in och känner glädje, för vi är lediga och nu kan vad som helst hända bara vi bestämmer oss för det.

Vad ska ni göra idag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

30 thoughts on “Sportlovets första dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.