Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Porslin

Fina skålar och en bok.

Jag kan inte sova. Har vaknat flera gånger sedan 3:00 inatt och känner mig orolig. Blev massor med tankar som väckte mig. Det här är inte bra, det är för mycket i mitt huvud just nu. Så jag väljer att blogga lite, om en timme drar dagen igång på riktigt.

Ser ni skålarna här ovan? Igår när jag lämnade av Williams kompis gav han mig dessa, hans mamma visste att jag samlar så fick dessa två av henne. Så himla gulligt, blev verkligen jätteglad. Tusen tack igen!

Igår när vi var på Maxi, hittade William på denna bok. Han ville absolut ha den för att lära sig måla. Jag tycker om när han vill prova olika konstformer så det är jättekul. Bara han har en hobby är det perfekt.

Nej ska försöka blunda några minuter innan jag ska gå upp. Jobbar 7:45-16:15 idag, efter det ska jag hem och fixa middag samt göra min övning som psykologen gett mig.

Ska du göra något speciellt idag?

29 Comments

  1. Vad kul att du fick skålarna?superfina! Jag har lite stalljobb idag på schemat & ridning sen tar jag det lugnt

  2. Så jobbigt när man inte kan sova! Och ju mer man försöker desto svårare blir det att slappna av! Hoppas du får en fin dag! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: