Dark Mode Off / On
Tonårsbarn

Flying my white flag, my white flag, My love where are you?

Ny dag och ny musikstycke ur en låt jag tycker om. Får se om ni ens hört denna, om ni tittar på tv-serier bör ni hört denna någon gång under 2017, för den spelades i flera av mina favoriter då.

Gårdagens musik var som rätt gissning var Father and son av antingen Boyzone eller originalet av Cat Stevens om jag förstått det hela rätt. Jag tycker väldigt mycket om den texten och anser att den verkligen berör föräldraskap och då inte bara ur fadersperspektiv.

Idag har jag tittat på serier, åkt med William och hans kompis så de fick vara i Bjursås och åka skidor, och ätit frukost. Mot kvällen åkte jag hem till Björn som bjöd på middag idag, jättegott var det verkligen. Fick ta bilen hem till mig så passade på att handla och nu är det så pass sent så det snart är dags att gå och lägga sig igen. Dagen har varit innehållsrik och imorgon drar allvaret igång igen, sportlovet är över och också ledigheten.

Imorgon kommer det upp lite nya inlägg. Men nu är detta sista för ikväll. Hoppas ni haft en fin dag.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: