Firat Saint Patrick’s Day med min bror.

Åkte till min bror idag som bjöd mig på firande av Saint Patrick’s Day. Jag har aldrig firat den dagen innan men det var trevligt. Grön öl, och jag blev nypen eftersom jag inte bar grönt. Det ska jag komma ihåg tills nästa år, fick även en Irish Coffee av honom. Idag bröt jag mitt 100 dagar utan godis, jag var helt enkelt för sugen på lakrits. Men känner att jag kan vara utan och därmed kan jag vara mer restriktiv numera. Äter helt enkelt inte godis i lika stor utsträckning som förut och tänker heller inte göra det. Fördelen när det gått lång tid utan är att det inte alls är gott.

Hur som helst har jag haft en jättefin dag, klockan är närmare nio och jag ska alldeles strax bege mig till sängen igen. Har inga specifika planer för morgondagen, men det är skönt. Jag har lärt mig att leva med att inte göra saker alltid. Det är viktigt att ta dagen som den kommer.

Nyfiken som jag är har jag en liten fråga till er. Har ni firat Saint Patrick’s Day idag? Om inte har ni firat den dagen någon annan gång?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “Firat Saint Patrick’s Day med min bror.

 • 17 mars, 2018 at 21:51
  Permalink

  Jag har aldrig firat Saint Patrick’s Day. Tror inte att Saint Patrick’s Day är så väl känd här i Norrlands Inland 😉 Jag har dock läst i en annan blogg förutom här hos Dig om Saint Patrick’s Day.
  Tänker av nån anledning på grönklädda små alver 😉

  Reply
  • 17 mars, 2018 at 22:12
   Permalink

   Det är det inte här heller :). Min bror som tycker om Irland och firar därför :). Vet ingen annan som gör det :).

   Det är grönklädda figurerna är Pysslingar :).

   Reply
 • 17 mars, 2018 at 22:15
  Permalink

  Härligt! Jag brukar faktiskt inte att fira den dagen 🙂

  Reply
  • 18 mars, 2018 at 08:19
   Permalink

   Ja jättekul :). Som här, men ska absolut göra det igen nästa år :D.

   Reply
 • 17 mars, 2018 at 22:18
  Permalink

  Nej, jag har aldrig firat st Patricks Day… Jag har sett att Irländska pubar i Gbg har haft tillställningar vid detta tillfälle…

  Reply
 • 18 mars, 2018 at 00:09
  Permalink

  ja har sett med vänner från irland o usa o sånt de skickar st patricks day

  men ja tror i bland måste man ta o smaka en bit o det kan bara blir en bit o sen inte mera

  Reply
 • 18 mars, 2018 at 08:18
  Permalink

  Men så kul! Jag har faktiskt aldrig firat den dagen ?

  Reply
 • 18 mars, 2018 at 12:03
  Permalink

  Wow duktigt om du klarar hundra dagar! Ja dör utan godis men ska försöka hålla mig tillbaka nu tills sommaren faktiskt!

  Reply
 • 18 mars, 2018 at 21:28
  Permalink

  Jag firade inte i år, men har firat med kompisar som en kul grej ett par gånger. För ett par år sedan kom vi till Dublin dagen efter St Patrick’s day och fick uppleva lite av efterdyningarna av festligheterna.

  Reply
 • 19 mars, 2018 at 00:23
  Permalink

  Spännande med St Patricks Day! Jag har aldrig firat själv

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.