Jag tänker på det här med vägval, att hitta sin väg. Jag har äntligen funnit min väg i yrkesbanan. Att bli specialpedagog är min sak och jag har en plan för framtiden. Eller en påbörjad ide på en dröm jag önskar att få förverkliga.

När jag klev av tåget igår möttes jag av denna fantastiska utsikt och en underbar himmel, så himla vackert. Kände hur lycklig jag är att få vara en del av jorden, att jag fått gåvan till livet. När jag ser naturens färger förundras jag alltid över hur fint skapat allt är. Det är underbart att få leva!

Idag är det Skidspelen här i stan, jag vann två biljetter till dagen och dessa har William och Björn fått av mig. Jag ska försöka vila idag. Behöver vila så jag är pigg inför nästa vecka, hoppas ni har fina planer för denna lördag.

Fb-Button

18 kommentarer

  1. Rätt val i livet förenklar det mesta men ofta går livets väg krokigt och ibland blir det en rondell eller korsning… så står man där å vet varken ut eller in 😉
    Skönt Du känner att Du har svängt in på rätt väg 🙂

  2. Vad avundsjuk jag är på dig som får känna att du har funnit din väg! Jag har fortfarande inte hittat min och vet inte om jag någonsin kommer göra det.

  3. Åh vilken fantastiskt härlig känsla. Att hitta rätt! ? När man hittar rätt kommer ofta den där underbara känslan av tacksamhet och att man ser allt det vackra på köpet. Allt lyser lite extra fint! ? Fantaatiskt att du hittat till den punkten i livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: