Att välja rätt väg.

Jag tänker på det här med vägval, att hitta sin väg. Jag har äntligen funnit min väg i yrkesbanan. Att bli specialpedagog är min sak och jag har en plan för framtiden. Eller en påbörjad ide på en dröm jag önskar att få förverkliga.

När jag klev av tåget igår möttes jag av denna fantastiska utsikt och en underbar himmel, så himla vackert. Kände hur lycklig jag är att få vara en del av jorden, att jag fått gåvan till livet. När jag ser naturens färger förundras jag alltid över hur fint skapat allt är. Det är underbart att få leva!

Idag är det Skidspelen här i stan, jag vann två biljetter till dagen och dessa har William och Björn fått av mig. Jag ska försöka vila idag. Behöver vila så jag är pigg inför nästa vecka, hoppas ni har fina planer för denna lördag.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

18 thoughts on “Att välja rätt väg.

 • 17 mars, 2018 at 11:24
  Permalink

  Så skönt att du har hittat rätt i yrkeslivet, det kan annars vara rätt svårt ?

  Reply
 • 17 mars, 2018 at 13:42
  Permalink

  Rätt val i livet förenklar det mesta men ofta går livets väg krokigt och ibland blir det en rondell eller korsning… så står man där å vet varken ut eller in 😉
  Skönt Du känner att Du har svängt in på rätt väg 🙂

  Reply
  • 17 mars, 2018 at 21:12
   Permalink

   Absolut, jag har fått min del av krokiga vägar. Jag hoppas så att den ska vara rak en stund nu. Det skulle vara skönt 🙂

   Reply
 • 17 mars, 2018 at 13:50
  Permalink

  Fint skrivet. Jag har också hittat min egen väg men står i ett vägskäl gällande arbetslivet i framtiden.

  Reply
  • 17 mars, 2018 at 21:06
   Permalink

   Visst är det härligt :). Åh hoppas du finner rätt väg där snart 🙂

   Reply
 • 17 mars, 2018 at 17:57
  Permalink

  Vilka vackra vyer! 🙂
  Visst är det skönt när man känner att man har hittat rätt!?!

  Reply
  • 17 mars, 2018 at 21:03
   Permalink

   Åh ja fantastiskt :). Ja det är det verkligen :). Härlig känsla 🙂

   Reply
 • 17 mars, 2018 at 18:32
  Permalink

  Vad avundsjuk jag är på dig som får känna att du har funnit din väg! Jag har fortfarande inte hittat min och vet inte om jag någonsin kommer göra det.

  Reply
  • 17 mars, 2018 at 21:00
   Permalink

   Det har tagit sin tid, men känns bra nu :). Som att jag kan ta mig närmare 🙂

   Reply
 • 18 mars, 2018 at 09:46
  Permalink

  Åh vilken fantastiskt härlig känsla. Att hitta rätt! ? När man hittar rätt kommer ofta den där underbara känslan av tacksamhet och att man ser allt det vackra på köpet. Allt lyser lite extra fint! ? Fantaatiskt att du hittat till den punkten i livet.

  Reply
  • 19 mars, 2018 at 19:23
   Permalink

   Ja det är det verkligen :). Visst är det så <3. Man behöver det där finna sin väg :).

   Reply
 • 18 mars, 2018 at 21:17
  Permalink

  Så skönt att känna att man har hittat rätt 🙂

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.