Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Ett dalaliv

I hjärtat av Dalarna.

Passade på att tävla med bilden ovan igår. Tror inte att jag vinner men det skulle vara roligt om jag gjorde det. Man kan ju alltid hålla tummarna.

Jag sov över hos Björn inatt. Vi tittade på film tillsammans alla tre, så trevligt att göra saker tillsammans. Vi åt påskmat och sedan godis, ganska bra start på påsken.

När jag kommer hem idag tänkte jag sätta mig och göra några inlägg jag funderat på ett tag. Dessa ska jag skriva innan så de publiceras på olika tider.

Jag gör ofta så, speciellt om jag fått samarbeten. Det är skönt att ha en tid när inläggen läggs ut, så slipper jag fundera på dessa senare. Tidsinställningar är verkligen hur bra som helst.

Hoppas ni får en fin långfredag! Ska du göra något speciellt idag?

28 Comments

  1. Det är verkligen härligt att ha lite tidsinställda inlägg. Har som plan att få upp några sådana idag så släpper lite press på att man ska få till något de dagar man har lite väl mycket att stå i.

  2. Skönt med en lugn start på Påsken, att vara tillsammans är ju det viktigaste.

    Vi hade planer… som ej blir av då J vart tvungen att åka på jobb, så här i början då han har startat egen firma kan han ju icke direkt tacka nej till jobb… även om det är lite surt då det är påsk och fint soligt vårvinterväder.

  3. Tidsinställda inlägg är ju bästa uppfinningen bland bloggverktyg 😛
    Extra kul att med WordPress funkar det faktiskt, haha.
    Hoppas du får en trevlig helg <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa