Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hjälpmamma & kursledare

Amningsnytt från Amningshjälpen.

Idag kom nyaste numret av Amningsnytt ner i brevlådan. Jag är medlem i Amningshjälpen och min plan är att bli hjälpmamma 2018, helst innan sommaren men det kanske är lite för höga ambitioner. Men det är verkligen något jag vill bli, och som jag önskar fler var.

I det här numret stod det om amningen på sjuttiotalet och amningen idag. Lite ledsamt är det när man ser att amningskunskapen försvinner mer och mer. Därmed är det extra viktigt med Amningshjälpens kunskaper, speciellt för de som vill amma men inte lyckas på grund av att de inte vet vart man ska vända sig.

Här är Amningshjälpen verkligen en organisation som gör ett fantastiskt jobb. 250 kronor per år för fyra tidningar, en förening som sprider kunskap och i första medlemspaketet får man massor med fina saker.

Bli medlem genom den här länken, och om du funderar på att bli hjälpmamma? Tveka inte du behövs!

20 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: