Det knastrar från lungorna.

Sovit riktigt dåligt under natten. Vaknat med att jag inte kunnat andas och ett ljud från lungorna. Det låter som att jag går på grus men därifrån. Knastrar och sprakar, obehagligt är det.

Eftersom jag har astma så vet jag aldrig om sånt är normalt. Varje förkylning gör mig sjuk så är det, har man en kronisk lungsjukdom är man aldrig helt frisk. Men jag blir alltid extra sjuk när det kommer till förkylningar.

Får väl stå ut antar jag, känner mig pigg i alla fall.

Hoppas du mår bra i alla fall. Har du klarar dig från denna vinterns förkylning?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

22 thoughts on “Det knastrar från lungorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: