Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Porslin

Servera soppa i Mon amie.

Blev en tripp till jourmottagningen på Vårdcentralen här i Falun. Ska ta åtta doser av symbicort nu eftersom jag är dålig. Astma är verkligen ett gissel, ingen enkel sjukdom utan något som verkligen slår till rejält.

Så den här påsken har varit väldigt instängd för egen del. Jag längtar ut till solen, men orkar inte gå ut när jag mår så här.

Det enda positiva är att jag kände mig bättre efter jag sovit lite idag, så det kanske är dags att vända. Jag hoppas det, är tungt att vara förkyld men slipper gärna med just denna astman som är förvärrad som nu.

Hoppas du haft en underbar påskhelg hittills?

24 Comments

  1. Jag är också förkyld, ingen astma dock. Det är så trist att vara sjuk på påsken, speciellt när man knappt ens orkar gå ut. Krya på dig. ?

  2. Usch så tråkigt för dig!
    Först ryggen och sen en förkylning, men nu borde du ju ha fått ditt för ett tag! 🙂

    Vi har haft en rolig påsk och igår åt vi påskbuffé på Hooks Herrgård och avslutade sedan dagen med att grädda våfflor. Perfekt dag! 🙂

    Kram på dig och krya!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa