Servera soppa i Mon amie.

Blev en tripp till jourmottagningen på Vårdcentralen här i Falun. Ska ta åtta doser av symbicort nu eftersom jag är dålig. Astma är verkligen ett gissel, ingen enkel sjukdom utan något som verkligen slår till rejält.

Så den här påsken har varit väldigt instängd för egen del. Jag längtar ut till solen, men orkar inte gå ut när jag mår så här.

Det enda positiva är att jag kände mig bättre efter jag sovit lite idag, så det kanske är dags att vända. Jag hoppas det, är tungt att vara förkyld men slipper gärna med just denna astman som är förvärrad som nu.

Hoppas du haft en underbar påskhelg hittills?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

24 thoughts on “Servera soppa i Mon amie.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: