Att fika med den bästa i livet.

Jag och William gick till MAXI idag för att fika tillsammans. Det blev en varsin kladdkaka med mjukglass. Vi satt och åt och pratade, efteråt tog vi en och kikade på affärerna som ligger runt MAXI. Det var dock så tråkigt väder så vi begav oss hemåt sedan.

William åkte med Björn hem till honom för att äta här på eftermiddagen. Så då tog jag och gick en 50 minuters promenad och lyssnade på P3 historia. Tycker den Podcasten är riktigt bra. Historia är spännande och jag upplever att jag lär mig saker av att lyssna på podd:en.

Nu sitter jag här, har gjort några bloggjobb och ska alldeles strax bara ta det lugnt en stund. Det är skönt att få lite tid för att varva ner på kvällen. Spännande också hur snabbt det här lovet gick. Imorgon är det redan fredag igen, tiden alltså. Ibland går den alldeles för fort.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

40 thoughts on “Att fika med den bästa i livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: