Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Samla dina lån, och jämför lån.

I samarbete med enklare.se

https://www.youtube.com/watch?v=uaBF_M2h9T0

Videon ovan är en informationsfilm om enklare.se

Att låna pengar, någon gång i livet kommer nog de flesta av oss behöva ta ett lån. Ett större lån brukar behövas till köp av till exempel en bil. Visst finns det människor som har denna summa pengar, men jag skulle våga påstå att det är en liten del som har pengarna att betala sådana stora utgifter på en gång. Därmed kan du behöva ställas inför att ta ett lån, dem flesta jag känner har tagit lån på bostaden, och det är här tjänsten jag ska förmedla till er kan passa väldigt bra.

När du väl befinner dig i ett lägre för att ansöka om ett lån vill du hitta det bästa alternativet för dig, det ska vara smidigt och enkelt. På enklare kan du läsa mer om låna pengar, tjänsten är väldigt enkel precis som angivet namn. Du har på enklare möjlighet att hitta det bästa lånen och upp till 500.000 och du kan genom enkla klick välja lånebelopp samt undersöka hur mycket just du behöver betala i månaden på ditt lån. Det som även är intressant med tjänsten är att allt är kostnadsfritt. Alla vet vi att gratis tjänster inte alltid är så lätt att finna så för mig var detta absolut något som överväger till att påstå att sidan är bra.

Men enklare är inte bara för att låna, du med befintliga lån kan även jämföra på sidan för att få ett bättre erbjudande på de lån du du har idag. Det betyder även att du kan samla alla dina lån och krediter på en och samma plats, istället för att ha dessa spridda på flera olika platser. Sådant gör också att ränta och kostnaderna blir lägre. Det är ju så att vi alla gärna vill betala på bästa sätt och förlora så lite som möjligt inte sant? Även den tjänsten är självklart gratis.

Jag tror att många som sitter med lån eller som funderar på att ta ett lån gärna går till samma bank man tidigare besökt för att det känns tryggast så, detta trots att det kanske blir dyrare i längden. Så mitt tips om du vill spara pengar är helt klart att besöka enklare i första hand. I en familj är ekonomin inte alltid den bästa, då är det skönt om det går att spara och hålla nera kostnaderna. Speciellt om du sitter med lån- och kredit på flera olika platser. Med Enklare kan du samla allt på ett och samma ställe istället, vilket blir mer lönsamt och även enklare att komma ihåg, då du slipper fakturor från flera olika platser. Tänk dig själv att få bättre betalningsalternativ och ett lån som blir billigare för dig i längden? Det vill vi väl alla ha inte sant?

Inlägget är ett samarbete, men orden och texten är min egen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.