WoodWick doftljus.

I samarbete med Doftriket.

När det kommer till doftljus är det något jag alltid har hemma. Det finns få saker jag tycker så mycket om som att tända ett ljus på kvällen och känna doften sprida sig i hemmet. Är det dessutom under en tidpunkt när det är nystädat hemma är det som pricken över det lilla bokstaven i.

Jag tänder ljus året om. Därför kändes det extra trevligt att få testa ett ljus från WoodWick som jag inte tidigare provat. Direkt när jag öppnade upp lockat på ljuset fylldes rummet med en doft av nytvättade kläder. William som befann sig i samma rum utropade ett; “Åh så gott det luktar”. Min upplevelse är att det sällan doftar så mycket direkt när man öppnar ett lock, så jag blev positivt överraskad. Det är lite spännande med träveke på ljus eftersom lågan nästan blir som man befinner sig vid en brasa. Både jag och William gillar sådant, så där satt vi och tittade på när ljuset brann och fyllde rummet med en härlig doft. Det är lite synd men jag tycker aldrig att det blir bra bilder när jag försöker fotografera lågan av ett ljus, jag tror jag måste öva lite mer på detta, därmed får ni bilder från när jag fotograferade ljuset innan.

Jag gillar som sagt doftljus, det är en viss mysfaktor över att ha ljus i hemmet. Visst är det extra mysigt under hösten, men det finns en viss charm även att ha ljus under våren. Kanske för att det då är så otippat att tända ljus i hemmet. Jag har tidigare aldrig beställt ljus via nätet, men det kommer jag absolut göra igen. Det var väldigt smidigt att få hem ljuset från doftriket och leveranstiden var snabb, dessutom gillar jag alltid företag som går genom vanlig postgång, då slipper jag gå och hämta ut paketet själv.

Tycker du om doftljus? Har du testat WoodWick? Vad tyckte du om ljuset?

Inlägget är ett samarbete, men orden och texten är min egen.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “WoodWick doftljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: