Dagens tips på Mon Amie.

Jag vet att många av mina läsare precis som jag samlar på den fina serien Mon Amie. Själv har jag det som vardagsporslin, jag älskar nämligen att äta maten upplagt på fint porslin.

Så gissa lyckan när jag igår fick upp ett erbjudande på två tekoppar och en sockerskål/burk samt en bok för sammanlagt 58 kronor (19 för bok och premie men tillkommer porto). Jag slog till på en gång. Vill även göra er uppmärksamma på att detta INTE är ett samarbete. Även om jag gärna skulle vilja sammarbeta med Bonniers bokklubb, så är detta inte fallet.

Det är Bonniers bokklubb som står för erbjudandet, det enda du förbinder dig till är att köpa tre böcker under ditt första år som medlem. Det finns billiga böcker där så det blir värt priset ändå.

Intresserad av erbjudandet? Här får du länk till att läsa mer eller beställa därifrån.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

26 thoughts on “Dagens tips på Mon Amie.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: