Dagens vegetariska middag.

Jag var så himlans trött hela dagen på jobbet idag, men åkte trots detta till Hemköp och handlade ingredienser till en slänga ihop något gott som tar kort tid att göra middag.
Det fick bli en pasta med mozzarella, ruccola, jordgubbar och jordnötter som topping.

Jag har en väldigt kräsen son, men han jublade över denna maträtt. Det tog ungefär 20 minuter att laga ihop och blev dessutom jättegott. En blandning av sött, salt och friskt. Dessutom helt galet mättande. Så vill du laga något enkelt, släng ihop dessa och du servera det gärna på en tallrik av märket Mon Amie, så blir det lyxigt.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

24 thoughts on “Dagens vegetariska middag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: