Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

F-skatt, så skaffar du det enkelt.

I samarbete med F-skatt.se

Är det något jag drömmer om så är det att starta ett eget företag. Att våga prova på att vara min egen. Eftersom jag äger skog och ändå måste hålla på med bilagor när skatten kommer känns det som att jag lika gärna kunde skaffa mig ett företag med. Det är bara det att jag är lite rädd av mig. Jag har väldigt dålig koll på F-skatt, nu finns det dock en tjänst där du kan betala för att få hjälp med allt sådant och på ett enkelt sätt. För mig som en är riktig nybörjare inom detta verkar det ju fantastiskt.

Nu ska jag bara våga också, för jag vill verkligen testa detta. Något nytt och roligt, när det är enkelt brukar jag dessutom våga lite mera.

Inlägget är ett samarbete, men orden och texten är min egen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.