Som jag skrev så skulle jag ut på en morgonpromenad. Knöt mina skor och gick ut, möttes av fågelsång och porlande vatten. Morgonsolen värmde runt promenaden och det kändes skönt. Jag lyssnade på podden: Sånt är livet och såg lite glada människor som var ute med sina hundar.

Det är så skönt att promenera, man hinner se saker och uppskatta livet. Jag tog några foton med min Iphone 6s på några tussilagos som beslutat sig för att börja växa precis kring den lilla bäck som rinner genom gångtunneln jag promenerade igenom.

Väl hemma så har jag duschat, sminkat mig och ska i skrivande stund väcka upp William för lite frukost. Jag börjar bli hungrig och det är bara en timme kvar tills till Tiskpromenaden.

Hoppas du får en fin söndag, har du några planer?

44 kommentarer

 1. Härligt med morgonpromenad! 🙂 Själv sitter jag här med min stukade fot och gör absolut ingenting, lär fortsätta så resten av dan med. Himla tid det tar för sånt här att läka, alltså.
  Hoppas du får en fortsatt fin söndag 😀

 2. Härligt 🙂 Jag hoppas Du får en fin dag, tycker veckan gått fort… det känns inte alls länge sedan Du skrev om Tiskpromenad och Williams cykelolycka.
  Hur är det med Williams skador efter cykelolyckan?
  kram

 3. Åh, vilken härlig start på dagen. Väderprognosen utlovar regn imorgon, men om vädret är bättre hade det inte varit så dumt att satsa på det imorgon när jag är ledig 🙂

 4. åh vad skönt kanske jag borde börja med som även på helger vaknar 6 idag fick jag iallafall sovmorgon till halv 9 😀 ha en underbar dag!

 5. Men gud va härligt med en morgonpromenad..

  Svar: Jag väljer att svara dig här för att du inte ska missa mitt svar. hoppas det är okej. Jo jag har lite komplex situation. Jag får min utbildning betald av mitt jobb så jag jobbar egentligen 50% med studier och 50% med undervisning. Men just denna termin har jag tagit föräldraledig för att vi ska göra slut på sparade föräldradagar. Så nu pluggar jag 50% och 10% fackligt uppdrag Så jag jobbar endast 3,5 timme i veckan på min arbetsplats men har betalt för 60%.. Sen är jag föräldraledig då måndagar och fredagar.. Jätteskönt nu under sluttampen så jag hinner med allt. Rekommenderar om du har möjlighet att gå ner i tid sista terminen för det tar tid..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: