Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tipspromenad

En vårmorgon i april.

Jag ligger och lyssnar på tystnaden. Ännu verkar det inte som lägenhetshuset jag bor i vaknat. Kanske är det bara jag som ligger här i sängen nyvaken och känner in söndagsmorgonen.

Idag är det söndag, det betyder tipspromenad runt Tisken. Förra veckan ramlade William så pass illa på cykeln att vi fick uppsöka akuten, och således blev det ingen Tiskpromenad. Men idag hoppas jag att det blir av.

Efteråt ska vi på kalas hos Björns mormor som fyller 93 år. Det blir trevligt sedan vet jag inte vad som sker, lite planering inför veckan och laddning för allt som sker då?

Jag tänkte faktiskt på om jag ska gå upp nu, sätta på mig träningskläderna och ta mig en runda innan frukost. Det ä skönt och då får jag massor med motion idag. Jag har ett mål att gå ner i vikt nu. Ska köra igång med en ny liknade 100 dagar utan godis men även bakverk denna gång. Jag klarade mig bra utan godis, bakverk ska nog funka lika bra det med. Man mår ändå bara skit av massa socker i kroppen.

Nej nu ska jag göra något vettigt, vi hörs senare!

32 Comments

  1. Här börjar söndagmorgonen med att se på Vaiana och mysa ? Sen ska jag åka på gymmet, städa, laga mat och så är det väl kväll sen skulle jag tro ? Hoppas promenaderna är sköna!

  2. Åh jag saknar morgon träningen, man mår så mycket bättre när man startar dagen så. ???

  3. Hoppas du får en fin och mysig söndag 🙂 Jag har redan varit ute och fotat nu på morgonen. Är ute på landet och här är det dimma som nu börjar lätta.

  4. Hoppas att dagen blev bra! 🙂 Jag håller med om socker! Jag mår så mycket bättre utan socker, även om jag tillåter mig att äta lite socker en dag i veckan. 🙂

  5. Härligt att kunna lyssna på tystnaden, den är sällsynt hos oss med två små barn så när det väl händer så känns det magiskt! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: