Dark Mode Off / On
Hälsa & motion

Att vara hundvakt och få tulpaner.

Igår var jag hundvakt åt min syster Melissa och hennes sambo Thomas som skulle fira hans födelsedag. Därmed behövde de någon som passade Sotis. Som tack för det fick jag en bukett jättefina tulpaner. Jag blev så himla glad!

Sotis som är av rasen pudel och jag hade det jättemysigt hela tiden. Vi låg på sängen tillsammans, satt i soffan och tog en lång promenad.

William vill verkligen ha en hund, och då står pudel och en tik som något vi funderar på. Jag har haft pudel när jag växte upp och jag tycker mycket om just pudlar.

När hon blev hämtad senare på kvällen blev det väldigt tomt. Men jag fick ju buketten med tulpaner och den gjorde massor för lägenheten att kliva upp till.

37 Comments

  1. Så fin Sotis är! Mysig att få låna och vara hundvakt åt förstår jag 😀 Jättefina tulpaner du fick! Hoppas du får en fin fortsättning på kvällen. Jag softar med serietittande och kurerar mig så jag är okej igen efter helgen. Kram <3

    1. Ja hon är riktigt fin :). Sen så snäll också, så mysigt :). Älskar hundar och vill så gärna ha en :).
      Blev riktigt glad över blommorna :D. Hoppas du frisknar på dig snabbt :). Kramar <3

  2. Men så mysigt att vara hundvakt! Älskar hundar och katter, men sambon är extremt allergisk så vi kan tyvärr inte ta pälsdjur ?

    1. Ja det var verkligen det :). Jag har varit extremt allergisk förut men tog en vaccination för några år sedan :D. Så nu kan jag vara med hundar 🙂

  3. Men åh, vad jag önskar att jag också hade någon liten vovve i närheten som jag kunde få vara hundvakt åt ibland. Så mysigt ju! 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: