Sitter i bilen och väntar på Björn och William. Vi ska till Kniva och fira Williams tremänning Lucas som fyller 14 år idag.

Igår firade vi Valborg hos Williams farmor och släktingarna för honom där. Vi åt god mat och skrattade, det var jättetrevligt.

Jag sov över hos Björn i natt eftersom jag körde bilen igår kväll. Fast mycket sömn blev det inte. Björns grannar hade världen fest hela natten, världens liv var det tills klockan 03:00 i natt.

Nu ska vi åka mot kalaset. Så fin respons jag fick på gårdagens inlägg, ska svara er senare idag.

Relaterade etiketter:

32 kommentarer

  1. Själv har jag haft en lugn valborg igår efter jobbet =)… var så trött efter en händelsefulla jobb-dagar! Roligt att läsa att ni hade det trevligt, lite lagom så där. Ha det fortsatt TREVLIG VECKA tjejen<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: