Igår var vi ut till Kniva för att fira valborg. Vi åt grillat, massor med gott verkligen. Jag som äter vegetarisk kost åt en och en halv majsburgare samt massor med goda grönsaker. Kan verkligen rekommendera dessa majsburgare köpta på Lidl, ska köpa hem för framtiden.

Något som är gott att grilla tycker jag är även majskolvar, det hade vi till samt några smala paprikor som var starka. Trodde det var chili men det var alltså paprika.

Det brann även lite kvistar och liknade i skogen, så klart under uppsikt så en liten brasa fanns med under kvällen. Tycker elden som brinner så där luktar vår, det är nog för man gör sig av med det gamla för att få något nytt.

Eftersom det var kallt utomhus åt vi grillat inomhus. Vi som åt tillsammans var, Björns pappa, och Björns syster. Jag och William, Björns farmor och farbror samt Björns mamma och hennes karl. Vi hade alla tagit med två frågor till tipspromenad vi skulle gå, och där vann jag lite godis. Det var jättekul, men också väldigt svåra frågor.

Efter maten hade vi femkamp, denna hade Björns mamma fixat. Det var verkligen ett perfekt valborgsfirande och jag är riktigt glad över det.

Idag har vi firat Williams tremänning i Kniva, han fyller 14 år idag. Där hade vi det också jättetrevlig med kalas och god mat samt fika. Efter kalaset åkte vi hemåt, här har jag ätit och tagit mig min dagliga promenad. Peppat mig själv inför morgondagens nationella prov och jobb under dagarna två. Det kommer att bli jättebra, kort arbetsvecka denna vecka men det blir bra eftersom studier står på schemat under fredagen.

42 kommentarer

  1. har grillat idag så himla gott med majs det har vi jätte ofta . många har ju sparris o sådär men ja inlandad kyckling i bacon o fläskfile blev de det här 🙂 mumms
    fin 2 maj vännen i

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: