Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Nu är det sommar, nu är det sol, nu är det dags för bad i pool.

I samarbete med Trademax.

Jag tror att det är många som just nu väntar på sommaren. Kanske börjar just du fundera kring vad som skulle vara skönt för just dig i sommar? Är det ett bad du drömmer om, eller att sitta vid en solstol och känna värmen sprida sig över kroppen. Oavsett vilket så vet jag att det är många sommartid som skaffar sig spabad.

Personligen kan jag inte låta bli att vara lite avundsjuk på de människor som kan ha ett ubad i hemmet? Tänk att få krypa ner och njuta av ett varmt bad sommartid, med familjen i bubblor och värme. Att få skratta tillsammans både på dagen och sena kvällar, jag inbillar mig att det är ren och skär familjeglädje att göra detta tillsammans. Dessutom ser det varmt ut och värme älskar jag verkligen.

Bor du i villa? Brukar din familj bada tillsammans?

Inlägget är ett samarbete, men orden och texten är min egen.

16 Comments

  1. Både min syster och föräldrar har spabad så jag tycker det är perfekt. Kan nyttja när jag vill men slipper allt jobb det medför. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: