Astmakoll, jobb och en dag av trötthet.

Idag blev det verkligen inget bloggande förrän nu. Jag brukar skriva flera inlägg varje dag, men idag prioriterade jag helt enkelt annat. Efter jobbet idag åkte jag till Vårdcentralen för att gå på astmakontroll. Det gick bra och kändes väldigt bra att ha det gjort, sedan åkte jag hem och sov en stund.

Åkte sedan med Björn och William till Ingarvet där jag sprang in en snabbis på Ta till vara, handlade en sak som ni får se imorgon. Vill ha bättre ljus och idag är det jättetråkigt ljus då det regnar. Detta har gjort att jag inte tagit mina 10000 steg idag, jag orkar helt enkelt inte gå ut och bli plaskblöt så får ta igen det imorgon istället.

Har i alla fall varit duktig och städat hela hemmet nu på kvällen. Imorgon står studier på schemat, det ska bli skönt att bli klar med dessa. Behöver verkligen bli klar med en uppgift så jag får orken att ge mig på den andra. Men snart så är jag i mål, hoppas du haft en fin torsdag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

50 thoughts on “Astmakoll, jobb och en dag av trötthet.

 • 3 maj, 2018 at 20:41
  Permalink

  Ibland måste man prioritera sina uppgifter och bloggen bör då hamna i bakgrunden kan jag tycka. Bra prioriterat. Skönt att det gick bra på VC. Lider du mycket av din astma?

  Reply
  • 3 maj, 2018 at 20:56
   Permalink

   Ja absolut :). Ja det skulle jag nog säga att jag gör, jag brukar få en del anfall när jag är förkyld till exempel :). Sedan under flera år använde jag pulmicort den gjorde mig inte helt frisk. Numera är det annorlunda då jag använder en medicin som heter Symbicort istället :).

   Reply
 • 3 maj, 2018 at 20:52
  Permalink

  Ibland måste man prioritera annat! <3 hoppas du haft en bra dag

  Reply
 • 3 maj, 2018 at 20:56
  Permalink

  Älskar också dalahästar, fast här nere i Göteborg är det ont om de. Måste gå på lite loppis i sommar när jag kommer upp till Falun för att hälsa på svärmor och min mamma.
  //Pernilla Lantz

  Reply
  • 3 maj, 2018 at 21:33
   Permalink

   Åh förstår dig :D. Det måste du absolut göra :D. Jag älskar verkligen att köpa på mig dalahästar :D. Mitt hem är lite av ett dalahästparadis ;). Ska köpa en rosa och en blå dalahäst någon gång tänkte jag, i storlek större med mitt och sonens namn på :).

   Reply
 • 3 maj, 2018 at 21:12
  Permalink

  Idag har det verkligen varit tråkigt väder och hoppas att det blir bättre imorgon! 😀 Kramis

  Reply
  • 3 maj, 2018 at 22:09
   Permalink

   Ja det är det verkligen :). Jag mår märkligt nog bättre när det är städat hemma 🙂

   Reply
 • 3 maj, 2018 at 22:16
  Permalink

  Lycka till med uppgifterna 🙂

  Reply
 • 3 maj, 2018 at 22:24
  Permalink

  Ibland behöver man prioritera om ? Ska bli kul å se vad du köpte ?

  Reply
  • 4 maj, 2018 at 20:02
   Permalink

   Ja verkligen :). Äntligen verkar min spirometri vara bättre och astman mer i schack beror i stort på min medicinering 🙂

   Reply
 • 3 maj, 2018 at 23:04
  Permalink

  Vet hur det känns när bloggen hamnar i skymundan, men samtidigt är det ju fullt naturligt. Ibland räcker inte tiden till helt enkelt! 🙂

  Reply
 • 4 maj, 2018 at 00:01
  Permalink

  vva skönt o ha astman färdig
  ja känner mej oxå trött nu alltid vår trötthet kanske ller pollen o allt
  klart du fixar målet kram kram

  Reply
 • 4 maj, 2018 at 08:15
  Permalink

  Skönt astmakollen gick bra.
  Ska bli kul å se vad Du har fyndat 🙂
  Här regnar det oxå… fördelen är väl at snön försvinner snabbare då det regnar.

  Reply
  • 4 maj, 2018 at 20:03
   Permalink

   Ja det känns riktigt bra faktiskt :D. Ja det var kul att fynda, lagt ut det nu 🙂

   Reply
  • 4 maj, 2018 at 20:21
   Permalink

   Jo absolut :). Men jag försöker verkligen upprätthålla saken 🙂

   Reply
 • 4 maj, 2018 at 12:57
  Permalink

  Så är det ibland, hinner man inte med bloggen så gör det inte så mycket! ?

  Reply
 • 4 maj, 2018 at 17:49
  Permalink

  Ibland behöver man prioritera annorlunda. Att städa kan ju vara ett träningspass i sig ?

  Reply
 • 5 maj, 2018 at 01:32
  Permalink

  Vad duktig du är som har städat! Bästa känslan efteråt ??

  Reply
  • 5 maj, 2018 at 11:26
   Permalink

   Haha ja eller man lär ju så :-p. Ja det är det verkligen 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: