Barnfotografering – Lisas söta Alice.

Jag började denna dag med att fotografera min bästa vän Lisas lilla Alice. Tänk att hon redan är ett och ett halvt år. Tiden har gått riktigt fort måste jag säga, det känns som nyss finaste Lisa blev mamma.

Jag tog med en väska ut till Alice som jag hade hemma hos mig ifall att hon skulle tröttna på att medverka på bild. Hon gillade genast väskan och la sin Diddi från Babblarna i den.

Med väskan i handen och på gående fot vandrade lilla Alice runt och spanade in träd, kottar, pinnar och stenar. Precis som man ska göra när man är ett och ett halvt år och upptäcker världen.

Alice var glad precis hela fotograferingen, trippade runt med sina skor och väskan. Skrattade och pratade på om stenar och tittade på blommorna som låg i gräset.

Alice tränar för att bära fina väskor när hon blir stor. Det roligaste Alice vet är skor och väskor berättade hennes mamma Lisa.

Denna bild får avsluta inlägget med bilderna jag fotograferade idag. Det är lika roligt varje gång jag fått äran att fotografera denna söta tjej. Tusen tack finaste Lisa för att du ger mig äran att träna mig på att fotografera på lilla Alice.

Bilderna är fotograferade av mig Madeleine Stenberg, dessa får inte kopieras utan min eller Lisas tillåtelse.

Vill du se fler bilder på fotograferingar jag gjort på barn? Då hittar du dem nedan:

Fotografering – Barn och baby.

Att fotografera en gravid vän.

Jag fick fotografera – Lisas lilla nyfödda Alice.

Babyfotografering – Alice 7 månader, och Flokullor.

Lisas lilla Alice 1 år

Julfoton på Lisas Alice 1 år.

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

66 thoughts on “Barnfotografering – Lisas söta Alice.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: