Promenader och helger.

Idag efter jobbet åkte jag ner på stan och hämtade två paket, jag passade även på att posta ett brev. Inte jättekul information men jag var verkligen i behov av att hämta dessa paket. Det var riktigt kyligt, så såg bara framemot att komma hem. Var en glad jag som gick hem och stängde dörren om mig idag.

Jag passade på att sova en stund, sedan kom William hem. Vi åkte till Björn där han åt middag idag. Sedan var det hemgång. Jag slängde på mig träningskläderna och gick i väg på min promenad. Varje dag går jag minst 10000 steg, oavsett om det är regn eller solsken. Det är så skönt efteråt, en befriande känsla där jag kan släppa massor med negativa tankar som annars så lätt slår rot i huvudet.

När jag går slås jag av den vackra natur jag lever i, att få se på några ynkliga veckor hur djur byggt bon, blommor slagit ut och träd fått blad. Det känns som en gåva, och det är det ju. En gåva av liv.

Hoppas du fina haft en underbar torsdag!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

26 thoughts on “Promenader och helger.

 • 18 maj, 2018 at 06:31
  Permalink

  Det är Såå vacker ute nu, så skönt med långpromenad 🙂

  Reply
 • 18 maj, 2018 at 08:36
  Permalink

  Men åhhh vilken fin tavla!! Kan va så att jag har samma hemma, hihih! Kram finaste <3

  Reply
 • 18 maj, 2018 at 08:44
  Permalink

  Ja, det var lite kylslaget ute igår. Men det passade mig perfekt då jag målade mitt plank för andra gången igår 🙂 Här är det full aktivitet på gräsmattan utanför min altan, björktrastarna drar upp en massa mask som de tar i näbben och flyger till boet med. Så nu är deras ungar födda 🙂 Våren är en ljuvlig tid 🙂

  Reply
  • 19 maj, 2018 at 14:16
   Permalink

   Skönt :D. Man får ta vara på varje väder som finns :D. Så underbart verkligen :D, som de sliter för sina ungar 🙂

   Reply
 • 18 maj, 2018 at 12:20
  Permalink

  Skönt att kunna gå så långa promenader och bara koppla av! 🙂

  Reply
 • 18 maj, 2018 at 13:32
  Permalink

  Tänkte på en sak då det gäller My little pony, vi har/haft 😉 filmer med de små hästarna, nån av filmerna är sedan Js yngsta syster född 19980 var liten, dem var en favvo då C var liten, hon är född -92.
  När Elin var liten så var det Hello Kitty som var mest poppis 🙂

  Promenader är sköna då man själv kan bestämma hur långt, hur snabbt man vill gå 🙂
  Jag gillar skogspromenader. Jag tycker man tänker så bra medan man är ute å går.

  Reply
  • 19 maj, 2018 at 14:10
   Permalink

   Förstår precis vad du menar :). Jag hade filmerna :). Kul att läsa 🙂

   Skogspromenader är jätteskönt verkligen 😀

   Reply
 • 18 maj, 2018 at 14:12
  Permalink

  Jag är precis likadan, ska ut i alla väder 🙂 Måste bara ut 🙂

  Reply
 • 19 maj, 2018 at 06:40
  Permalink

  Det är verkligen befriande att promenera Håller med dig. Rensa tankar

  Reply
 • 20 maj, 2018 at 11:01
  Permalink

  Det är verkligen en vacker natur vi lever i! Killen kom till mig i torsdags från tyskland så de var en underbar dag för mig?

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.