Havregrynsgröt med spirulina.

Jag har en del spirulinapulver hemma. Är inte helt förtjust i just spirulinapulver men tänkte att man kanske kunde slänga det i gröten. Så det gjorde jag, gröten blev grönaktig men det gick i alla fall att äta och var ganska gott.

Så en msk med spirulina i gröten. Blev i alla fall ganska bra frukost eftersom det är nyttigt.
Jag är inte lika trött idag som igår, men ändå känns det som huvudet är ganska tungt. Ser verkligen framemot morgondagen när det är sista arbetsdagen för denna vecka. Nästa veckan är rena drömveckan med sina tre dagar, och sedan kommer jag veckan efter det jobba något så ovanligt som fem dagar. Då blir det endast två dagar veckan efter och då går jag på semester. Förstår ni alltså, snart semester i skrivande stund är det endast 11 dagar kvar sen semester.

Visst man ska inte längta efter något som semester, men det gör jag. Det ska bli så skönt att vara ledig umgås med William, ta långa promenader och kanske ta någon Rättviksglass på stan med William. Jag hoppas på någon liten resa med husvagnen och sedan att semestra. Jag kan inte låta bli att räkna ner och vänta. Snart är det ledigt, det ska bli så skönt.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

24 thoughts on “Havregrynsgröt med spirulina.

  • 31 maj, 2018 at 23:17
   Permalink

   Spirulina är bland annat utrensande, får ur gifter och liknade ur systemet. Men det är även bra för järn och annat 🙂

   Reply
 • 30 maj, 2018 at 17:09
  Permalink

  Jag har då aldrig testat detta, men jag är inte så förtjust i då man tar annat som ska ersätta något annat. Varje gång jag testat har jag blivit besviken 🙁

  Reply
  • 31 maj, 2018 at 23:16
   Permalink

   Förstår det :). Jag tycker inte det är så gott, men finns många hälsofördelar 🙂

   Reply
 • 30 maj, 2018 at 17:25
  Permalink

  Så härligt med ledighet snart! Verkar ju gott 😀

  Reply
 • 30 maj, 2018 at 19:26
  Permalink

  Jag har aldrig hört talas om spirulina.. Men det lät inte så lockande,, haha Nu ska jag ta och läsa ikapp på din blogg.. Har missat en del när jag varit nere i sanden med huvudet.. ;P

  Reply
  • 31 maj, 2018 at 23:15
   Permalink

   Åh har du inte :). Det är inte så gott i pulverform så brukar köpa tabletter annars, men råkade beställa fel förut så kör på denna nu ett tag 🙂

   Reply
 • 30 maj, 2018 at 20:56
  Permalink

  Tror många känner som Du, vi är extra trötta efter den kyliga snörika långa vintern.
  Jag har köpt en massa frukt idag, bland annat ananas, mango, äpple 🙂

  Reply
  • 31 maj, 2018 at 23:07
   Permalink

   Ja absolut, och sedan astma och andra sjukdomar på det :). Gud så gott det låter 😀

   Reply
 • 30 maj, 2018 at 21:43
  Permalink

  Härligt att det närmar sig semester!! 😀

  Reply
 • 30 maj, 2018 at 22:27
  Permalink

  Jag önskar jag kunde vara lika duktig på att äta ordentlig frukost som du gör, men nu när det är så varmt vill jag inte ha nån mat- Orkar än mindre laga till nåt. Lever på fil och mackor för tillfället 🙂 Skönt att du mår bättre idag 🙂

  Reply
  • 31 maj, 2018 at 23:07
   Permalink

   Förstår det, är svårt att få till. Jag har lärt mig äta frukost. Behöver det för att må bra 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: