Temafest på Friskolan Mosaik, och motion.

Igår var det Temafest på Friskolan Mosaik. Blir så imponerad, de är så himla duktiga. Igår var det drama som spelades upp. Dela i form av teater men även filmer som ungdomarna gjort. Jättekul att se, känner mig så glad över att William får använda estetiska former i skolan. Han kan spela flertalet instrument, agera på scenen och på film, redigera filmer, sjunga och dansa.

Jag är så glad att jag sökte till Friskolan Mosaik hösten 2009, ännu gladare är jag åt den plats han fick 2010. Tänker så ofta hur det varit om jag själv fått gå i en skola som arbetat tematiskt och med estetiska konstformer. Förmodligen hade jag gjort helt andra val i livet. Den traditionella skolan kvävde mig och ströp all glädje från mig. Men mer estetiska konstformer hade helt klart varit annorlunda, så som William har det nu.

Hur som helst efter temafesten knöt jag skorna och gick min promenad. Avslutade med 7 minuter högintensiv träning från en app jag har.

Nu ligger jag i sängen och räknar minuterna innan jag ska gå upp. Idag står friluftsdag och Pumpen i Hosjö på schemat. Det ser ut som vädret är med oss. Efter jobbet ska jag hemåt för att träffa min studiegrupp. Sedan ska jag städa, promenera och sova en stund. Min helg börjar efter jobbet idag, det ser jag väldigt mycket framemot.

Nyfiken på dig som person. Är du traditionell i ditt lärande, eller estetisk? Är det idrott som får dig att lära dig bäst? Berätta.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

24 thoughts on “Temafest på Friskolan Mosaik, och motion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: