När kroppens system slår av.

Jag mår inte bra nu, normalt är det promenad som gäller för mig. Men jag orkar inte idag, från det jag kom hem tills nu har jag sovit. Jag blundade och somnade direkt, flera gånger idag på jobbet har jag varit nära att slå av.

Jag borde gå ut, jag vill röra på mig men nu orkar inte kroppen. Värmen i kombination med astma och allergi är helt klart orsaken. Jag borde plugga och städa idag, men jag orkar inte det heller.

Flera av er har kommenterat men orken finns inte att svara, jag är för trött. Svaren kommer jag lovar, det är ingen ignorans det är bara min kropp och kroniska lungsjukdom som säger sitt.

Kram på er alla, jag kommer skriva mera så fort jag mår bättre.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

38 thoughts on “När kroppens system slår av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: