Idag klockan 12:30 hade jag tid på Studio Face and Body för att göra mina ögonfransar igen. De blev så bra, blir alltid så nöjd och sedan är det så skönt att slippa använda mascara.

Det är ganska mysigt där tycker jag, gillar verkligen spegeln i hallen och skulle lätt vilja ha en sådan hemma själv.

Efter jag var klar gick jag först och hämtade ett paket, trodde i min enfald att det skulle vara mindre så jag fick lov att ta bussen hem. Det gjorde mig inget, men nästa gång som jag ska hämta ett paket får jag ta med mig bilen. Vad paketet innehåll kommer ni att få se i ett annat inlägg.

Sedan något roligt jag måste berätta om. När jag var där på Studio face and body och skulle betala fick jag en påse med munkar från Donut king som var där och fotograferade idag jättekul! Det ska bli väldigt gott att äta dessa sen med.

40 kommentarer

 1. Vilken tajming! Saknar verkligen munkar och minns när jag var i Finland när jag var liten, de hade de godaste munkarna jag ätit och nu när man ser Dunkin Dounats, så påminner dom väldigt mycket om dessa. Som glutenintolerant får man bara titta men inte äta 😀 Längtar till mitt nästa besök då jag ska förnya mina fransar, det börjar bli dags snart.

  1. Eller hur :D. Det var liksom lite perfekt :). Förstår att du känner så med ögonfransarna :D. Tråkigt att det är så för dig, det borde finnas lite glutenfria alternativ 🙂

 2. Är det inte obehagligt att göra ögonfransarna? Vet inte om jag skulle tordas, jag gjorde en eyeliner tatuering för 3 år sen och det va så jäkla läbbigt.
  Ja spegeln är så jäkla snygg, vill också ha en
  Munkar oh my g….d jag suktar efter allt nu ( bara för att jag bantar) ha ha
  Hoppas dom var goda, ser fram mot ditt andra inlägg så man får se vad du har i paketet 🙂

  1. Nej jag anser att det är precis tvärtom, avkopplande och skönt. Jag brukar somna, det är som att någon ger ögonen massage. Alldeles lugnt och skönt 🙂

 3. Jag har varit sugen på att göra en fransförlängning men tror inte det skulle passa mig då jag vanligtvis inte har så synliga fransar haha. Men det klär dig.

  1. Eller hur :D. Blev riktigt glad där :). Tack :), de brukar hålla i 4 veckor och det är helt klart värt att fylla på. Känns som jag sparar så mycket tid 🙂

 4. Är verkligen sugen på att börja göra fransar jag också. Är bara rädd att jag kommer att bli beroende, haha! Men i och med att jag är för lat för att sminka mig vanligtvis hade det passat mig perfekt.

 5. Så härligt med fina fransar! Jag har länge drömt om det men som mammaledig är man fattig haha! Tänkt testa det när jag börjar jobba heltid igen ?

 6. Så härligt att få fransarna fixade 🙂 Jag behöver ta tag i att få massage eller något snart för att få den där lilla stunden att bli ompysslad 🙂

  1. Åh ja :D. Massage är ljuvligt :D. Borde ta mig för det själv snart, men måste säga till henne som jag brukar gå till att inte använda olja då pga fransarna :-p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa