Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tonårsbarn Tv-serier, film & musik

The Crown & utvecklingssamtal.

Vilken dag det här har varit. Det känns som att jag inte fått en minut av lugnt utan konstant stress. Men nu är klockan äntligen halv nio på kvällen så jag ska snart få gå och lägga mig. Som jag skrev igår ska jag till Norberg på kurs imorgon, ni var ett helt häng som tipsade om fina platser där men jag ska alltså på kurs över dagen. Så jag kommer inte hinna se något av Norberg eftersom jag gärna vill åka hemåt innan det blir för mörkt.

Jag tycker inte om att köra i mörker nämligen, det är läskigt när man inte ser vad som rör sig på vägen och det rör sig många djur i skogarna häromkring. Men tusen tack för alla tips, det var i alla fall roligt att läsa om.

Så varför har denna dagen varit så stressigt? Jo den har bestått av möten, på möten. Hann dessutom med att ha utvecklingssamtal med William idag. Allt ser så bra ut och det värmer mig när hans mentor berättar om vilken fin kille William är. Älskade fantastiska barn!

William fixade middagen idag, halloumiburgare och sedan så såg jag och Björn på The Crown på Netflix. Riktigt bra serie, jag gillar ju historia och även kungahistoria trots att jag inte ser mig som en rojalist.

Nu ska jag svara på era kommentarer, kommer garanterat inte hinna med alla. Som jag skrivit tidigare är jag inte så bra i psyket just nu, det medför även att bloggen blir mindre intressant. Jag är ledsen för det, men är det något man inte kan styra är det sitt inre mående.

57 Comments

 1. Så jobbigt att det varit stressigt ! Jag hatar verkligen att stressa . Då är hela dagen förstörd ! Va skönt att läsa att man inte är ensam om att inte svarat på alla kommentarer ???

 2. Vad tråkigt att höra att du inte mår så bra!
  Gör det du orkar, strunt i resten! Det viktigaste är att du mår bra & orkar! Styrkekram

 3. Å vad härligt det måste vara att få höra att sitt barn gör bra i från sig i skolan. Vilken kanon grabb som står för middagen.Du behöver absolut inte be om ursäkt ditt mådde går i första hand.

 4. Så jobbigt med stress och att inte må så bra. Har också en sämre period nu och mår inte så bra men kämpar på och hoppas de vänder snart ? Tycker inte du ska känna stress över kommentarerna, ta de i din takt för din hälsa är mycket viktigare och jag tror alla kommer ha förståelse ☺️?

 5. Skönt att kunna slappna av med en bra serie efter en stressig dag. Jag älskar den serien. Såå bra. Jag gillar intrigerna och politiken som följer med när det handlar om kungahusen och deras historia. Det gör att man får en annan förståelse om vårt samhälle idag. Dock så vet jag att man inte kan lita på dessa serier till 100% men det är roligt att jämföra dem med den kunskap man har från tidigare 😀 // Petra Elisabeth

  1. Ja det är ju det :). Jag gillar att titta så man får något annat att tänka på ett tag. Kollar på det mesta men är så klart kritiskt lagd, har man studerat i många år blir man det 😉

 6. Älskar också utvecklingssamtal..så härligt att höra allt som är bra med egna hjärta utanför kroppen❤️
  Hoppas att du mår bättre snart /Jenny

 7. Vad kul att utvecklingssamtalet gick bra, som förälder måste det vara härligt att det går bra för sitt barn, håller med tycker inte heller om att köra i skog i mörkret då djur lättare hoppar från efter vägarna!?

 8. Den här tiden på året är verkligen den värsta att köra i mörker på.Bättre när snön kommer. Har själv noll mörkerseendet och ser typ 4 meter framför mig (okej kanske lite till) medans min man har så bra syn att han glömmer att slå på helljusen för han ser i alla fall

 9. Jobbigt när man inte mår helt 100 men jag håller tummarna för att det blir bättre snart <3 vilken härlig son du har som gör middag skönt att slippa den stressen ibland 🙂 Kram

 10. Men å vad gott det låter med halloumiburgare! Hoppas att du får en bra kursdag i Norberg, håller med sig jag gillar inte heller att köra bil i mörker.??

 11. Åhh jag kör inte bil själv men tycker det är superläskigt att åka bil när det är mörkt ute, tycker det är obehagligt för det kan komma fram vad som helst på vägen!

 12. Åh, det är så kul när man får positiv feedback på utvecklingssamtalen!
  Han verkar vara en fantastisk kille som kan laga mat dessutom! Wow… impad!!!

  Hoppas du får en fin och stressfri kväll!!

  Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: