Nya naglar.

Eftersom jag jobbar halvdagar på torsdagar passade jag igår på att åka ner till Katrin på Daily life spa och få mina naglar fixade. Jag blev lika nöjd som alltid, denna gång fick det bli en rosa färg.

Jag föredrar att ha naglarna ganska korta, när de är allt för långa får jag lite panik efter tiden så denna längd är perfekt för mina behov. Hur som helst älskar jag känslan av nya naglar, jag känner mig så fin och fräsch på en gång.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

18 thoughts on “Nya naglar.

  • 22 september, 2018 at 12:22
   Permalink

   Tusen tack :D. Är helnöjd :). Åh låter jättehärligt 🙂

   Reply
 • 21 september, 2018 at 11:22
  Permalink

  Du har den perfekta längden på naglarna, Håller med dig.. om att är dom för långa får man panik, Sen skulle inte långa naglar funka på mitt jobb heller??

  Reply
  • 22 september, 2018 at 12:24
   Permalink

   Visst är det :). Jag har väldigt svårt för för långa naglar :-p. Hehe förstår det är lika här med jobbet, är man med barn blir långa naglar ganska lätt svårhanterliga 🙂

   Reply
 • 21 september, 2018 at 11:28
  Permalink

  Önskar att jag kunde fixa mina naglar oxå, men tyvärr så får jag inte det pga jag jobbar inom vården.

  Reply
  • 22 september, 2018 at 12:25
   Permalink

   Förstår det :), är ju inte tillåtet där :). Men du kanske kan göra på semester någon gång i framtiden? 🙂

   Reply
 • 21 september, 2018 at 11:42
  Permalink

  vilken härlig färg. Skulle vilja göra gel-lack. sist jag testade höll det i två dagar, inte två veckor som utlovat

  Reply
  • 22 september, 2018 at 12:25
   Permalink

   Visst är det en härlig färg :D. Hmm låter som att du gick till någon som inte kunde sitt jobb, finns många som inte är bra tyvärr :/

   Reply
 • 21 september, 2018 at 12:14
  Permalink

  Riktigt snygga naglar! Läckert! Blir sugen på att fixa mina naglar också nu. Tyvärr kan jag inte ha speciellt långa naglar i mitt jobb. Men måla dom kan man ju alltid göra. 🙂

  Reply
  • 22 september, 2018 at 12:20
   Permalink

   Åh tack :D. Jag väljer att ha mina korta men med snygg färg :D. Det är ett alternativ 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: