Eftersom jag jobbar halvdagar på torsdagar passade jag igår på att åka ner till Katrin på Daily life spa och få mina naglar fixade. Jag blev lika nöjd som alltid, denna gång fick det bli en rosa färg.

Jag föredrar att ha naglarna ganska korta, när de är allt för långa får jag lite panik efter tiden så denna längd är perfekt för mina behov. Hur som helst älskar jag känslan av nya naglar, jag känner mig så fin och fräsch på en gång.

18 kommentarer

  1. Du har den perfekta längden på naglarna, Håller med dig.. om att är dom för långa får man panik, Sen skulle inte långa naglar funka på mitt jobb heller??

    1. Visst är det :). Jag har väldigt svårt för för långa naglar :-p. Hehe förstår det är lika här med jobbet, är man med barn blir långa naglar ganska lätt svårhanterliga 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: