Specialpedagogprogrammet – Litteratur.

Jag har roat mig på senaste att beställa litteratur till utbildningen. Det är ändå ganska skönt att ha böckerna och tänker speciellt inför kommande examensarbete 2020. Sedan kan man sälja böckerna vidare och säkerligen få några kronor tillbaka. Har köpt allt utom en bok begagnat detta år. Det känns faktiskt riktigt bra, har sparat ganska mycket pengar på den saken.

Litteraturen i år är väldigt intressant, jag som har ett intresse för både skola och medicin får med min nya utbildning ta del av två världar som passar mig väldigt bra. Just boken Barn med överlappade diagnoser ser jag nästan mest framemot, jag tycker just såna böcker är spännande att få ta del av.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “Specialpedagogprogrammet – Litteratur.

 • 20 september, 2018 at 22:47
  Permalink

  Så smart att köpa litteraturen begagnad. På så sätt sparar man både pengar och miljö. De böcker man gillar mkt kan man ju köpa efter kursen. Sov gott

  Reply
  • 22 september, 2018 at 12:26
   Permalink

   Ja verkligen, jag gillar den saken och sedan kan man ju dessutom sälja vidare och få tillbaka mycket mer av värdet än vid nyköp 🙂

   Reply
 • 21 september, 2018 at 00:03
  Permalink

  Jag köper också 9 av 10 böcker begagnat. Om jag väl köper dem 🙂 Brukar låna på bibblan så ofta jag kan!

  Reply
  • 22 september, 2018 at 12:21
   Permalink

   Så himla bra :D. Man får ju så mycket mer för pengarna då också 🙂

   Reply
 • 21 september, 2018 at 00:45
  Permalink

  Hade jag varit ett läshuvud så hade jag också kunnat tänka mig att plugga till specialpedagog

  Reply
 • 21 september, 2018 at 01:17
  Permalink

  Det är härligt att man kan byta/ sälja vidare till andra som behöver böckerna. Det är bra att inte alla köper nya böcker hela tiden 🙂 // Petra Elisabeth
  Petra Elisabeth recently posted..KLAPPA, TAGNING

  Reply
 • 21 september, 2018 at 07:15
  Permalink

  Blir lite inspirerad av att läsa Dina “skolböcker”,
  gillar ju att lära mig lite om mycket… tro jag ska kolla på biblioteket 🙂

  Reply
  • 22 september, 2018 at 12:22
   Permalink

   Så roligt att du blir det :D. Gör det, är jättespännande litteratur 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.