Ett gäng med böckers & LP-skivor.

I onsdags besökte jag Ta till vara, där fock jag med mig en hög med böcker och LP-skivor igen. Härliga klassiker som Disney och Astrid Lindgren.

I torsdags åkte jag till PMU och där handlade jag en hög med julböcker samt två av Astrid Lindgrens böcker. Det är något speciellt med böcker för mig, dels för att jag tycker det är roligt men även för att jag är lärare.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

14 thoughts on “Ett gäng med böckers & LP-skivor.

 • 3 november, 2018 at 20:40
  Permalink

  Du gör så många bra fynd.
  Astrid Lindgren är en favorit.

  Hur mår Du nu, börjar Du känna att Du orkar med livet?

  kramar om

  Jag och Elin var till kyrkogården/minneslunden i eftermiddags, vi tände ljus och jo vi grät båda två,
  det känns som om en mycket viktig del fattas mig.

  Reply
  • 4 november, 2018 at 09:19
   Permalink

   Ja ibland har man lite tur så där :). Jag mår väl inte så bra, kämpar men känner mig väldigt nere också 🙁 . Stor kram fina du <3

   Reply
 • 3 november, 2018 at 21:14
  Permalink

  Böcker är det bästa! Jag kan inte gå förbi utan att köpa med mig någon! Är en riktig boknörd!!

  Reply
 • 3 november, 2018 at 21:15
  Permalink

  Å vad roligt att du hittade barnböckerna som Astrid Lindgren har skrivit.Jag älskar att läsa hennes böcker om kvällarna för sonen.Jag kan se hur du ligger för dig själv i soffan och bläddrar i böckerna.

  Reply
  • 4 november, 2018 at 09:14
   Permalink

   Ja jättebra :D. Jag brukar försöka med det :). Böcker brukar vara perfekta att arbeta med :D. Åh det visste jag inte, vad heter de? 😀

   Reply
 • 4 november, 2018 at 00:02
  Permalink

  Åh tomteboker bar min absoluta favorit när jag var liten! Mamma läste den för oss varje advent fram till ljus när vi var små. Det var så himla mysigt och sååå mycket julstämning! 😀 Hoppas du få ren bra kväl 🙂 // Petra Elisabeth

  Reply
  • 4 november, 2018 at 09:08
   Permalink

   Åh så roligt :D. Jag älskar böcker och det är så mysigt att läsa lite julböcker speciellt som i denna tidpunkt 😀

   Reply
 • 4 november, 2018 at 13:02
  Permalink

  Du är så otroligt duktig på att fynda! Jag hittar så sällan något eller kan det vara det att jag fokuserar på för många saker och sedan blir det inget ? Kommer du ta med dig böckerna till skolan?

  Reply
  • 4 november, 2018 at 21:27
   Permalink

   Ja ibland hittar man en del :D. Tror att man liksom måste ge sig ut med tanken på att inte leta aktivt utan bara kika :D. Ja det gör jag, brukar alltid använda böckerna på jobbet 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.