I onsdags besökte jag Ta till vara, där fock jag med mig en hög med böcker och LP-skivor igen. Härliga klassiker som Disney och Astrid Lindgren.

I torsdags åkte jag till PMU och där handlade jag en hög med julböcker samt två av Astrid Lindgrens böcker. Det är något speciellt med böcker för mig, dels för att jag tycker det är roligt men även för att jag är lärare.

14 kommentarer

 1. Du gör så många bra fynd.
  Astrid Lindgren är en favorit.

  Hur mår Du nu, börjar Du känna att Du orkar med livet?

  kramar om

  Jag och Elin var till kyrkogården/minneslunden i eftermiddags, vi tände ljus och jo vi grät båda två,
  det känns som om en mycket viktig del fattas mig.

 2. Å vad roligt att du hittade barnböckerna som Astrid Lindgren har skrivit.Jag älskar att läsa hennes böcker om kvällarna för sonen.Jag kan se hur du ligger för dig själv i soffan och bläddrar i böckerna.

 3. Åh tomteboker bar min absoluta favorit när jag var liten! Mamma läste den för oss varje advent fram till ljus när vi var små. Det var så himla mysigt och sååå mycket julstämning! 😀 Hoppas du få ren bra kväl 🙂 // Petra Elisabeth

 4. Du är så otroligt duktig på att fynda! Jag hittar så sällan något eller kan det vara det att jag fokuserar på för många saker och sedan blir det inget ? Kommer du ta med dig böckerna till skolan?

  1. Ja ibland hittar man en del :D. Tror att man liksom måste ge sig ut med tanken på att inte leta aktivt utan bara kika :D. Ja det gör jag, brukar alltid använda böckerna på jobbet 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: