Kvällsfika och att tända ljus i saknandes tecken.

Igår efter att William och Sotis kom hem efter ett besök i Skedvi, så dukade jag upp med bullar åt oss. Vi la oss i soffan och tittade på Sabrina the teenage witch, du ver den nya serien som Netflix släppt. Den som hör ihop med Riverdale. Jag såg även Sabrina på 90-talet men dessa serier är verkligen två helt olika serier. Jag gillar de båda.

Eftersom det var alla helgons dag tände jag ljus för den människa jag saknar mest världen. Tre ljus och jag kände hur tårarna fylldes i mina ögon. Jag saknar dig så, det gör så ont! Jag förstår inte, kan inte ta till mig detta. När jag orkar berätta, när orden lämnar min mun då ska ni få veta vad det är som tynger mig. Men just nu behöver jag sörja ensam.

Jag saknar dig, mitt hjärta kommer aldrig bli helt igen. Du saknas mig så mycket!

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

54 thoughts on “Kvällsfika och att tända ljus i saknandes tecken.

 1. Åh jag kommer ihåg när jag besökte min fästmans grav förra året på alla helgona, det var så brutalt vackert att se så mycket mer folk än vad det brukar vara på kyrkogården och alla ljus. Så sorgligt men ändå så vackert.

 2. Som jag har nämnt tidigare så hade jag viljat ge dig en bamse kram och hålla om dig stenhårt en stund.Alla sörjer på sitt sätt och du har absolut ingen anledning att tala berätta vem du sörjer.Gråt ut så mycket du bara vill och försök att inte glömma bort att andas.Vad skönt att du ändå lyckades med att få i dig lite bullar i magen

 3. Så vackert det blev med de tända ljusen till minne av den du saknar❤ Jag tycker att det är skönt att kyrkan har varit öppen för jag har gått dit och tänt ljus och bara suttit där i tystnaden.
  Vilken god fika du bullade upp!😊 Jag såg lussekatter i affären idag, men tänkte att neeeej liiite mera ska jag vänta😆
  Lillan Kind recently posted..Frosseri

 4. Jag såg också på serien på 90-talet, ska hoppa in i den nya som netflix har släppt har jag tänkt. Fika låter inte som en dum grej. Skönt att bara kunna umgås tillsammans 🙂

 5. Åh lussebullar, gu va gott!
  Många många kramar till dig, jag vill bara krama om dig! Det gör så ont att läsa att du är så ledsen<3

 6. Åh, vad jag känner för dig just nu… jag tror att jag förstår att du har mist en nära anhörig och jag vet hur mycket sorg det kan föra med sig, men såklart hjälper det inte dig i din sorg just nu. Jag kan ju bara skriva utifrån mina egna erfarenheter och jag vet att det är bra att bearbeta, gråta och prata så mycket som möjligt om personen som gått bort, bearbeta alla goda minnen man har tillsammans. Kramar <3
  Nilla recently posted..Min medfödda sjukdom – Klippel Trenaunays syndrom – KTS

 7. Sjukt gott med lussebullar, har försökt hålla mig men jag gjorde saffransbullar idag istället haha!
  Ta den tid du behöver till sorgen, allt har sin tid <3

 8. Åh, vill bara ge dig en kram… vet att det inte skulle göra något bättre eller lättare på något sätt men det känns som du behöver så mkt värme och kärlek som går att ge och få!
  Jag fick upp på min timehop där jag skrev att jag var tacksam att jag inte hade någon att tända ett ljus för på all helgona… förra året var jag väldigt nära på att förlora min mamma, men jag är ännu ett år tacksam för att jag inte har något ljus att tända.
  Tankar och kärlek till er alla som saknar någon!!

  Hoppas du får en fin söndagkväll,

  kram kram
  Jenny recently posted..Apotek på nätet?

 9. Så fint med kvalitetstid tillsammans för dig och William! Förstår att sorgen tynger dig och att det kanske blev extra tungt igår när det ju var sorgens dag. Men du kommer att ta dig ur detta! <3

 10. Ta den tiden du behöver. Du vet ju att ditt välmående är bra mycket viktigare än andras nyfikenhet.
  Glöm bara inte att andas mellan varven. Gråt så mycket du bara kan, det är okej,

  Din sorgeprocess – ditt liv – dina regler,

  Du är fantastisk!
  Sara recently posted..Älska dig!

  1. Ja så är det absolut <3. Ja precis de hör ihop, kommer från samma serietidning och i serien Sabrina nämns Riverdale flera gånger, i ett avsnitt är en karaktär med men ingen som gjort jättestor inverkan men lite :D. Det säga att det kan komma crossovers i framtiden :D.

 11. Åhh jag minns Sabrina på 90 talet , den var rolig och även saved by the bell kommer jag ihåg.
  Men Huset fullt var också bra men jag tycker inte att det är så roligt längre när det gör om gamla serier och ska göra en ny tappning på dem. Det borde inte vara så svårt att komma på något nytt.
  Visst är det underbart gott med Lussbullar 🙂
  Linda recently posted..Något personligt 👻

 12. Så gott med lussekatter, det måste jag baka någon dag. Riverdal började jag titta på men jag tyckte att det var sån konstig blandning av många serier 🙈 Ta den tid som du behöver innan du berättar. Styrke kramar
  Jennysvardag recently posted..Underbara lördag

 13. Sekund för sekund, minut för minut… Vi får fokusera på de fina minnen vi har <3 kram

  Sabrina tonårshäxa 😀 jaa henne minns jag 😉 Det finns om jag inte är helt fel ute en tecknad version oxå 😉

 14. Åh har ni bakat lussebullar😍😋 älskar det speciellt till ett glas med mjölk. Men jag vill vänta lite till innan jag börjar med julbak.
  Riverdale är en serie jag följt slaviskt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.