Hämtade hem dessa igår, mamma hade hämtat dem åt mig i Furudal. Det är Parasol och Peachy. Jag samlar på 80-talets variant och har nu ett ganska stort gäng. Kika gärna i denna kategorin om ni vill se fler.

De behövde tvättas så klart så jag tog lite före och efter bilder.

De får lite mer glans efter en tvättning. Jag hade inte Parasol (den vänstra) sedan tidigare.

En bild framifrån. Välkomna hit fina ni!

38 kommentarer

  1. Jag fick sådana när jag var barn ^^… lekte aldrig med dem för jag var så rädd om dessa färgglada hästarna! Att de var så där härliga knubbiga som en ponny skall vara<3 Måste nog ta och titta på alla barndoms grejer man hade när jag är hemma hos mina päron igen =)… särskilt barnböckerna! Ha en fin dag fina du<3

  2. Åååh “riktiga” MLP`s!
    Haha min dotter älskar den nutida varianten medans jag själv drömmer mig tillbaka till tiden när Apple Jack var den finaste jag visste. Jag har för mig att den hette just så, om jag inte minns fel så hade den äpplen på rumpan.
    Sara recently posted..Blev det tokigt?

  3. Åh, vad fina dom är 🙂 Dom blev ju mycket finare efter tvättningen också. Så kul att min dotter också samlade på dessa när hon var liten. Jag har funderat på vart hennes tog vägen någonstans, kanske finns dom bland alla grejer som ligger nere i källaren 🙂 Nu är det hennes dotter som gillar de nya My Little Pony 🙂
    Nilla recently posted..Fars dag!

  4. Så fina! Min mamma har börjat rensa i sitt källarförråd och någonstans där borde mina gamla finnas. Ska hjälpa till någon dag för att se vad jag kan hitta. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: