My little pony – Parasol & Peachy.

Hämtade hem dessa igår, mamma hade hämtat dem åt mig i Furudal. Det är Parasol och Peachy. Jag samlar på 80-talets variant och har nu ett ganska stort gäng. Kika gärna i denna kategorin om ni vill se fler.

De behövde tvättas så klart så jag tog lite före och efter bilder.

De får lite mer glans efter en tvättning. Jag hade inte Parasol (den vänstra) sedan tidigare.

En bild framifrån. Välkomna hit fina ni!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

38 thoughts on “My little pony – Parasol & Peachy.

 • 11 november, 2018 at 12:06
  Permalink

  Men ååh vad fina! Jag hade också såna när jag var liten! Så tråkigt att man inte vet vart de är nu.. De gamla är så mycket finare än de nya faktiskt Fick en Pony chokladkalender av föräldrarna igår haha, så synd att det är den moderna varianten! Ska kolla in din samling?
  Chanelle recently posted..Finns det några citat du vill börja leva efter?

  Reply
  • 11 november, 2018 at 22:00
   Permalink

   isst är de fina :). Men så roligt :). Håller med dig om det, har lite svårt för dessa nya smala :/

   Reply
 • 11 november, 2018 at 12:13
  Permalink

  Jag fick sådana när jag var barn ^^… lekte aldrig med dem för jag var så rädd om dessa färgglada hästarna! Att de var så där härliga knubbiga som en ponny skall vara<3 Måste nog ta och titta på alla barndoms grejer man hade när jag är hemma hos mina päron igen =)… särskilt barnböckerna! Ha en fin dag fina du<3

  Reply
  • 11 november, 2018 at 22:00
   Permalink

   Ja de är verkligen jättekul :). Håller med att sådant är roligt 🙂

   Reply
 • 11 november, 2018 at 13:11
  Permalink

  Åååh vad fina! Kul att samla på något, måste kika den kategorin direkt <3

  Reply
 • 11 november, 2018 at 17:26
  Permalink

  Så fina! Parasol var min favorit när jag var barn, hade båda!! ??

  Reply
 • 11 november, 2018 at 18:04
  Permalink

  Men va fina! Har faktiskt inte sett deras 80-tals versioner men gillade själv de från 90-00 talet som yngre ? Så himla kul att samla på något ??
  Yela recently posted..Flyttar till Nouw

  Reply
 • 11 november, 2018 at 18:15
  Permalink

  Åååh “riktiga” MLP`s!
  Haha min dotter älskar den nutida varianten medans jag själv drömmer mig tillbaka till tiden när Apple Jack var den finaste jag visste. Jag har för mig att den hette just så, om jag inte minns fel så hade den äpplen på rumpan.
  Sara recently posted..Blev det tokigt?

  Reply
  • 11 november, 2018 at 21:53
   Permalink

   Ja verkligen :D. Förstår det, jag älskar dessa :D. Det stämmer Apple jack har henne både som baby och vuxen 🙂

   Reply
 • 11 november, 2018 at 18:56
  Permalink

  Åh, vad fina dom är 🙂 Dom blev ju mycket finare efter tvättningen också. Så kul att min dotter också samlade på dessa när hon var liten. Jag har funderat på vart hennes tog vägen någonstans, kanske finns dom bland alla grejer som ligger nere i källaren 🙂 Nu är det hennes dotter som gillar de nya My Little Pony 🙂
  Nilla recently posted..Fars dag!

  Reply
  • 11 november, 2018 at 21:45
   Permalink

   Ja de är jättefina, jag fullkomligt älskar dessa :D. Kanske är så, brukar nog vara där såna hamnar 😀

   Reply
 • 11 november, 2018 at 19:06
  Permalink

  Så söta! Jag minns dem från när jag var liten 😀 Vilken nostalgi tripp det blev nu 😛

  Reply
 • 11 november, 2018 at 19:21
  Permalink

  Dessa inlägg älskar jag! Å jag hade båda och vi hade en stor Ica kasse full av my little ponnys och så när när pappa skulle flytta kastade!!!!!!!! Min lillasysters den. Hon är fortfarande inte förlåten.
  My wonderful loves recently posted..Världens bästa pappa

  Reply
  • 11 november, 2018 at 21:59
   Permalink

   Åh så roligt att de uppskattas, jag förstår att du känner så 🙁

   Reply
 • 11 november, 2018 at 20:48
  Permalink

  Åh Peachy hade jag med!! Vilken nostalgi! Jag älskade Smojs-filmen ??

  Reply
 • 11 november, 2018 at 21:34
  Permalink

  Ohh vad roligt och gulligt av din mamma. Så fina de är, minns så väl att jag också hade sådana. Du får ta kort på din hela samling så vi får se =D
  Mirre recently posted..Med hjältar i soffan

  Reply
 • 11 november, 2018 at 21:40
  Permalink

  Men åh, så söta. Jag får nostalgikänslor i hela kroppen när jag ser My Little Ponys. Jag ÄLSKADE dem när jag var liten!

  Reply
 • 12 november, 2018 at 09:45
  Permalink

  Så fina! Min mamma har börjat rensa i sitt källarförråd och någonstans där borde mina gamla finnas. Ska hjälpa till någon dag för att se vad jag kan hitta. 🙂

  Reply
 • 12 november, 2018 at 22:38
  Permalink

  Får verkligen massor utav minnen tillbaka när man ser dessa! 😀 Gud så skoj att du har sådana här. Dom är verkligen så söta 🙂

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: