My little pony – Surprise

Jag har letat efter henne sedan jag började samla på My little ponys 2013, men hon har inte varit speciellt lätt att få tag på. Alla aktioner har jag missat men så vann jag henne äntligen.

Jag lekte ofta med hennes hos vänner. Jag ägde henne inte själv, men hon är en av de karaktärerna som återkommer i filmerna.

Lite kärlek och tvättning behövde hon innan hon fick flytta in till de andra.

Så efter lite tvättning och borstning blev hon att se ut så här.

Nu är hon tillsammans med resten av min samling och jag är väldigt glad över att ha ytterligare en My little pony i min samling.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “My little pony – Surprise

 • 16 november, 2018 at 15:59
  Permalink

  Cool samling! Ett av mina barn har massa my little ponys och det ger mig mycket minnen från när jag själv lekte med detta som barn. ??

  Reply
 • 16 november, 2018 at 19:09
  Permalink

  Åh, vad kul att du hittar alla dessa fina My Little Pony. Jag hittade faktiskt både en ny och en som jag tror är gammal på Erikshjälpen i tisdags men jag är osäker på den sistnämnda om den verkligen är gammal. Hur ser man att det är dom gamla My Little Pony? Har dom någon särskild märkning, eller så?

  Reply
  • 16 november, 2018 at 22:56
   Permalink

   Så roligt :). Man brukar kunna se det om det står Hasbo under hovarna 🙂

   Reply
 • 17 november, 2018 at 10:34
  Permalink

  Så avundsjuk på folk som har något att samla på, önskar jag också hade det intresset! :O

  My little ponnys är så fina <3

  Reply
 • 17 november, 2018 at 13:23
  Permalink

  Så söt! Man kan ju inte låta bli att gilla de där rackarna, trots att man är 37.. 😛 Hoppas att ha en egen liten samling en dag. SÅ sur över att vi förlorade ALLA mina gamla leksaker.. Jag hade verkligen typ alla roliga 80-talsgrejer.. (Var redigt bortskämd, haha).
  Frugan E recently posted..Morgnarna och jag

  Reply
  • 18 november, 2018 at 10:43
   Permalink

   Visst är hon :D. Håller med dig ;). Åh så tråkigt att du förlorade allihop :(. Som för mig då hade också typ allt 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: